Type to search

ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Βλάχος: «Αποφασισμένοι να υπερβάλουμε εαυτό»

Share

Για την παρουσία του Ολυμπιακού στο Final8 του Τσάμπιονς Λιγκ στο Πόλο Ανδρών μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Βλάχος, τονίζοντας πως οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα στην παρουσία τους στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των Πειραιωτών:

«Η στιγμή της διεκδίκησης του ευρωπαϊκού τροπαίου έφτασε. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται και πάλι στην διεκδίκηση της κορυφής της Ευρώπης. Στο μεγάλο αυτό φετινό ραντεβού βρισκόμαστε αντιμέτωποι στον προημιτελικό με μια παραδοσιακή δύναμη της ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισης την Μπαρτσελονέτα. Το πρώτο παιχνίδι πάντα είναι ιδιαίτερο και δύσκολο.  Εμείς προερχόμενοι από δυνατά παιχνίδια των τελικών στην Ελλάδα, και ξεπερνώντας κάποια προβλήματα τραυματισμών που κουβαλήσαμε από τα play of, ολοκληρώνουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι αυτό και ταξιδεύουμε στο Βελιγράδι αποφασισμένοι να υπερβάλουμε εαυτό και να ξεπεράσουμε οποίο εμπόδιο βρούμε μπροστά μας. Δεν υπάρχει δύσκολος αντίπαλος, ο καλός Ολυμπιακός μπορεί νικήσει».

Από την πλευρά των παικτών ο Ντίνος Γενηδουνιάς δήλωσε: 

«Έφτασε η ώρα για το Final 8. Οι τελευταίοι αγώνες της φετινής σεζόν στους οποίους κατεβαίνουμε χωρίς άγχος αφού δεν έχουμε τον τίτλο του φαβορί. Ξέρουμε ότι σε μια καλή ημέρα μπορούμε να κερδίσουμε μια καλύτερη την Μπαρτσελονέτα. Προετοιμαζόμαστε όλες αυτές τις ημέρες για να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα και να πετύχουμε ό,τι καλύτερο»

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *