Type to search

EURO 2020 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Σλοβακίας: Με Μακ και Βάις η αποστολή για το Euro

Share

O τεχνικός της Σλοβακίας, Στέφαν Τάρκοβιτς ανακοίνωσε τους 26 παίκτες που θα πάρει μαζί του για το Euro 2020, με τους παλιούς γνώριμους στο ελληνικό κοινό, Βλάντιμιρ Βάις και Ρόμπερτ Μακ να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Γνωστοποιήθηκε η τελική 26άδα της Σλοβακίας για το προσεχές Euro(11/6-11/7), με τον Στέφαν Τάρκοβιτς να επιλέγει μεταξύ άλλων και δύο ποδοσφαριστές, γνωστούς από τη θητεία τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Βλάντιμιρ Βάις και τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή απαρτίζεται και από δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο Κυπριακό Πρωτάθλημα για λογαριασμό της Ομόνοιας, ο 33χρονος στόπερ, Τόμας Χουμπόκαν και ο επίσης 33χρονος επιθετικός, Μιχάλ Ντούρις.

Αναλυτικά η αποστολή των Σλοβάκων για Euro 2020

Τερματοφύλακες: Μάρτιν Ντουμπράβκα, Ντούσαν Κούτσιακ, Μάρεκ Ρόντακ

Αμυντικοί: Ντέϊβιντ Χάνκο, Τόμας Χουμποκάν, Μάρτιν Κόσελνικ, Πίτερ Πέκαρικ, Λιούμπομιρ Σάτκα, Μίλαν Σκρίνιαρ, Μάρτιν Βάλιεντ, Ντένις Βαβρό.

Μέσοι: Λάζλο Μπένες, Οντρεϊ Ντούντα, Γιαν Γκρέγκους, Μάρεκ Χάμσικ, Λούκας Χαρασλίν, Γιάκουμπ Χρόμαντα, Πάτρικ Χροσόφσκι, Γιουράϊ Κούτσκα, Στάνισλαβ Λομπότκα, Ρόμπερτ Μακ, Τόμας Σουσλόφ, Βλάντιμιρ Βάις.

Επιθετικοί: Ρόμπερτ Μπόζενικ, Μίχαιλ Ντούρις, Ιβάν Σράντζ

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *