Type to search

Κεντρική ΛΙΓΚ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

“Κοντά στην απόκτηση του Ντοναρούμα η Παρί”

Share

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντάνκαν Καστλς, ο Τζίτζι Ντοναρούμα έχει συμφωνήσει σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά στην πρώτη του χρονιά πιθανότατα θα δοθεί δανεικός.

Ο Τζίτζι Ντοναρούμα φέρεται να συμφώνησε με την Παρί Σεν Ζερμέν όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Ντάνκαν Καστλς στο προσωπικό του podcast.

Ο Ιταλός πορτιέρε τα έχει βρει στο οικονομικό σκέλος με την Παρί, ενώ ο γαλλικός σύλλογος θα πάρει ως ελεύθερο τον 22χρονο τερματοφύλακα αφού δεν θα ανανεώσει με την Μίλαν.

Παρ’ ολ ‘αυτά σύμφωνα με τον 47χρονο ο Τζίτζι Ντοναρούμα είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί στην Παρί Σεν Ζερμέν την πρώτη σεζόν του συμβολαίου του αλλά να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα, με πιο πιθανούς προορισμούς δύο ιταλικές ομάδες την Ρόμα και την Γιουβέντους άλλα και την Μπαρτσελόνα η οποία την Δευτέρα (31/5) ανακοίνωσε την μεταγραφή του Σέρχιο Αγκουέρο.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάνατζερ του Ιταλού πορτιέρο,Μίνο Ραϊόλα είχε υποστηρίξει πριν λίγες εβδομάδες ότι ο παίκτης θα παραμείνει στους Ροσονέρι αν εκείνοι προκριθούν στους ομίλους του επερχόμενοι Τσάμπιονς Λιγκ (κάτι το οποίο συνέβη).

Σταύρος Παγιατάκης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *