Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επόμενη μέρα στην Ρεάλ

Share

Τα κενά σιγά-σιγά φαίνεται να καλύπτονται στη “Βασίλισσα”, όμως υπάρχουν ακόμα πολλές αναπάντητες ερωτήσεις…

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έφυγε και ο Κάρλο Αντσελότι επέστρεψε (από το πουθενά) για να ξανακάτσει στον πάγκο των “μερένγκες”. Ο Ιταλός κόουτς θα “βγάλει” την χρονιά με αυτούς που έχει ήδη στο ρόστερ του αλλά και με μία μεγάλη μεταγραφή που ενδέχεται να γίνει!

Τα μεταγραφικά σενάρια είναι πάντα αρκετά για ομάδες τέτοιου μεγέθους, όμως πάμε να δούμε με μία “ρεαλιστική” ματιά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας Ρεάλ Μαδρίτης!

H Ρεάλ θα συνεχίσει με τον Τιμπό Κουρτουά κάτω από τα γκολ ποστ και τη νέα σεζόν με δεύτερο τερματοφύλακα τον Ουκρανό, Αντρί Λούνιν. Παρά τα σενάρια ενός πιο έμπειρου δεύτερου τερματοφύλακα οι “Γκαλάκτικος” δεν έχουν ως βασική προτεραιότητα την απόκτηση ενός νέου γκολκίπερ που θα πλαισιώνει τον Βέλγο “φύλακα άγγελο”.

Στην θέση των αμυντικών είναι που αρχίζουν τα ερωτηματικά για την ομάδα του Αντσελότι. Ο Σέρχιο Ράμος θα μιλήσει σύντομα με την διοίκηση για το μέλλον του στη “Βασίλισσα” μιας και το συμβόλαιο του εκπνέει αυτό το καλοκαίρι. Επιπλέον, το δίδυμο του, ο Ραφαέλ Βαράν, έχει ένα ακόμα χρόνο συμβολαίου και δεν έχει απαντήσει στο αν σκοπεύει να ανανεώσει. Όμως, αν η Ρεάλ δεχθεί μια προσφορά των 40 εκ. ευρώ είναι πολύ πιθανό ο Γάλλος διεθνής να αποχωρήσει! Παρόμοια κατάσταση είναι και αυτή του Μαρσέλο, με ένα ακόμη χρόνο στο συμβόλαιο του και με το μέλλον του να μοιάζει αβέβαιο στη Μαδρίτη.

Βέβαια, η Ρεάλ είχε κλείσει από νωρίς τον ελεύθερο Νταβίντ Αλάμπα, με τον έμπειρο Αυστριακό αμυντικό να δίνει κάποιες ανάσες στους διοικούντες της Ρεάλ αλλά και στον προπονητή της ενόψει άλλων μεταγραφικών στόχων για το κέντρο της άμυνας.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Πάκο Γκονθάλεθ δεν υπάρχει προσφορά για κανέναν παίχτη, ούτε για τον Εντέν Αζάρ. Ο  Ίσκο επίσης ψάχνει ομάδα, ενώ άγνωστο είναι το τι θα γίνει με τον Ουαλό σούπερσταρ, Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Λούκα Γιόβιτς γύρισε από τον σύντομο δανεισμό του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και φαίνεται να είναι προς δανεισμό, όπως και ο Τάκε Κούμπο. 

Οι δανεικοί στην Άρσεναλ, Έντεγκαρντ και Θεμπάγιος πιθανότατα θα γυρίσουν στη Μαδρίτη. Ο Αρτέτα είναι μεγάλος φαν του Νορβηγού και θέλει να τον κρατήσει στην Άρσεναλ, αλλά με επέκταση του δανεισμού του, ενώ η Ρεάλ θέλει να τον πουλήσει. Το ίδιο ισχύει και για τον Ισπανό μέσο που έχει πρόταση από την πρώην ομάδα του, την Ρεάλ Μπέτις, όμως είναι για δανεισμό ενώ η Ρεάλ θέλει 15-20 εκ. ευρώ για τον παίχτη.

Η μεγάλη μεταγραφή θα είναι είτε ο Έρλινγκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ είτε ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν! Ο Πέρεθ είναι μεγάλος θαυμαστής και των δύο, όμως μόνο ένας θα μπορέσει να έρθει στη Μαδρίτη αυτό το καλοκαίρι!

 

 

 

 

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *