Type to search

Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Τικίνιο: «Μαζί με τους συμπαίκτες μου θα τα δώσουμε όλα»

Share

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδος ακούει στο όνομα Τικίνιο Σοάρες και με πολύ ενθουσιασμό μίλησε στο Olympiacos.org σχετικά με την νέα ποδοσφαιρική σεζόν, αλλά και για τους ψηλούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα του Πειραιά.

Ο Τικίνιο μάλιστα δεν παρέλειψε να έρθει διαβασμένος σχετικά με τη νέα του ομάδα:

«Ξέρω ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Πριν ακόμη έρθω εδώ γνώριζα πως ήταν ένας τεράστιος σύλλογος με σπουδαίους φιλάθλους. Επίσης γνωρίζω πως σπουδαίοι ποδοσφαιριστές πέρασαν από εδώ, πιστεύω πως εδώ είναι όλα υπέροχα. Θέλω να ευχαριστήσω για την υποδοχή και να πω πως είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ».

Βέβαια το πιο σημαντικό κίνητρο τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα είπε, είναι να κατακτήσει πολλά τρόπαια και τίτλους, αλλά και να βοηθήσει αγωνιστικά τους συμπαίκτες του.

Από την άλλη ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Πέδρο Μαρτίνς είχε επικοινωνία μαζί του λίγο πριν την άφιξη του στην Ελλάδα:

«Μίλησα λίγο με τον προπονητή, μου είπε κάποια πράγματα, μιλήσαμε για τον σύλλογο και για τους παίκτες, μου είπε υπέροχα πράγματα και χάρη στον Θεό βρίσκομαι εδώ ξανά μαζί του».

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός νοιώθει σίγουρος για τον εαυτό του και ο ίδιος τόνισε πως αυτό που ξεχωρίζει στον εαυτό του είναι η αγωνιστικότητα, η θέληση και η αποφασιστικότητα. Επίσης ο δεν έκρυψε πως και στο παρελθόν είχε συνεργαστεί για δεύτερη φορά με τον Πέδρο Μαρτίνς:

«Ήδη έχουμε υπάρξει μια περίοδο μαζί, στη Βικτόρια Γκιμαράες, όπου με βοήθησε πολύ να εξελιχθώ στην καριέρα μου και ελπίζω πως τώρα που είμαι ξανά μαζί του θα μπορέσει να με βοηθήσει. Εκείνος ξέρει πως θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο, μαζί με τους συμπαίκτες μου θα τα δώσω όλα».

Αν μη τι άλλο το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού έμαθε κιόλας για το τι εστί γήπεδο «Καραΐσκάκη» και φυσικά γίνεται λόγος για τους πιο φανατικούς φιλάθλους της Ελλάδας:

«Φυσικά, μου το είπαν ήδη, ότι είναι πολύ φανατικοί, ελπίζω να μπορέσω να τους δω σύντομα και μαζί τους να γιορτάσουμε τίτλους. Επίσης θέλω και να τους ευχαριστήσω, γιατί πριν από τον ερχομό μου εδώ, όταν ακόμα δεν ήταν σίγουρο, πολλοί φίλαθλοι με πλησίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος, ελπίζω να τους δω σύντομα και να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τίτλους μαζί».

Ιωάννης Ρούσσος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *