Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Βέσελι : “Εάν ήμασταν πλήρεις θα πηγαίναμε στο Final Four”

Share

Ο Τσέχος σέντερ της Φενέρμπαχτσε, Γιαν Βέσελι, δήλωσε ότι εάν η ομάδα του αγωνιζόταν πλήρης στα πλέι οφ, θα βρισκόταν στο Final Four της Κολωνίας.

Ο 31χρονος ψηλός της τουρκικής ομάδας σε συνέντευξή του στο “DHA”, στάθηκε στο γεγονός πως οι τραυματισμοί και οι απουσίες λόγω κορονοϊού έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να αποκλειστεί η ομάδα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα πλέι οφς, πιστεύει πως εάν οι συμπαίκτες του και αυτός ήταν υγιείς θα βρίσκονταν στο Final Four, ενώ επισήμανε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στην Εφές για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Αρχικά δήλωσε : «Είχαμε ένα πολύ καλό μομέντουμ. Πιστεύω ότι εάν δεν είχα τραυματιστεί και εάν δεν μας χτυπούσε ο κορωνοϊός και είχαμε πλήρες ρόστερ, τότε θα μπορούσαμε να πάμε στο Final Four. Ενδεχομένως να μην είχαμε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, αλλά και πάλι πιστεύω ότι θα ήμασταν στο Final Four» και στη συνέχεια συμπλήρωσε :

«Χρειαστήκαμε κάποιο χρόνο για να προσαρμοστούμε. Αλλάξαμε προπονητή και ήρθαν κάποιοι νέοι παίκτες. Αλλάξαμε το σύστημά μας και οι παλιοί παίκτες δεν το είχαν συνηθίσει. Παίζαμε και σε άδεια γήπεδα. Ήταν αναγκαία μία περίοδος προσαρμογής στην αρχή της σεζόν. Μετά το ματς με τη Ζαλγκίρις δεν έγινε κάποια μεγάλη αλλαγή. Ήρθε μόνο ο Μάρκο Γκούντουριτς. Το σύστημα παρέμεινε το ίδιο με την αρχή. Μετά συνηθίσαμε. Σίγουρα μας βοήθησε η επιστροφή του Γκούντουριτς, αλλά εκτός από αυτό δεν έγινε κάποια άλλη αλλαγή».

 

Παναγιώτης Μπινιάρης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *