Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

«Υπογράφει στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Γουίλιαμς-Γκος»

Share

Ρεάλ Μαδρίτης και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος έχουν έρθει σε συμφωνία ώστε ο Αμερικανός γκαρντ να φορέσει τη φανέλα της “Βασίλισσας”, σύμφωνα με τον Τσέμα ντε Λούκας. 

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος επέστρεψε τον Ιανουάριο στην Ευρώπη για να αγωνιστεί με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, μετά το πέρασμά του από το ΝΒΑ και τους Γιούτα Τζαζ. Ο Αμερικανός έχει καταφέρει να πραγματοποίησει εντυπωσιακές εμφανίσεις με την ρωσική ομάδα και έχει μπει στα μπλοκάκια όλων των κορυφαίων συλλόγων της Ευρωλίγκας.

Φαίνεται όμως πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η νικήτρια στην κούρσα για την απόκτησή του, με τους “Μερένγκες” να πείθουν τον 27χρονο γκαρντ να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα. Την αποκάλυψη έκανε ο έγκριτος Ισπανός δημοσιογράφος Τσέμα ντε Λούκας, ενώ λίγο μετά ήρθε ο Εμιλιάνο Κάρτσια για να αναφέρει πως οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος μέτρησε 17 πόντους, 2,5 ριμπάουντ, 5,2 ασίστ και 2,3 κλεψίματα σε έξι αγώνες στο Γιούροκαπ, ενώ σε 13 παιχνίδια στη VTB League είχε 17,9 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 6,7 ασίστ.

Ωστόσο, δεν αποτελούσε τη πρώτη επιλογή για την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η “Βασίλισσα” επιθυμούσε να αποκτήσει τον Πιέρια Χένρι από την Μπασκόνια. Δεν κατάφερε όμως να τα βρει στο οικονομικό με την βασκική ομάδα, με τον παίκτη να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά μόνο για ομάδες εκτός Ισπανίας, διότι η Μπασκόνια έχει το δικαίωμα να ισοφαρίσει οποιαδήποτε προσφορά δεχθεί ο Χένρι από σύλλογο της ACB.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *