Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Ευρωλίγκα: Φαβορί το Βερολίνο για το Final 4 του 2022

Share

Η έδρα για το Final 4 του 2022 δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως θα διοργανωθεί και πάλι στη Γερμανία, αυτή τη φορά στο Βερολίνο. 

Η Αναντολού Εφές αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final 4 της Κολωνίας. Η φετινή Ευρωλίγκα ολοκληρωθήκε αλλά φαίνεται και πως ο επόμενος τροπαιούχος θα αναδειχθεί επί γερμανικού εδάφους.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου, σε συνέντευξη που έδωσε κατά τη διάρκεια του Final 4, ενημέρωσε πως δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί ο τόπος που θα διεξαχθεί αυτό του 2022. Σημερινά δημοσιεύματα όμως αναφέρουν πως η “Mercedes-Benz Arena” του Βερολίνου είναι το επικρατέστερο φαβορί για να αναλάβει τη τελική φάση της διοργάνωσης.

Η σχέση της Ευρωλίγκας με την γερμανική πρωτεύουσα είναι πολύ στενή, καθώς θα πρόκειται για το τρίτο Final 4 που θα διοργανωθεί στο Βερολίνο. μετά από εκείνα του 2009 και το 2016. Ωστόσο μέχρι στιγμής μιλάμε για φήμες και όχι για γεγονότα, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της Ευρωλίγκας.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *