Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: ΛεΜπρόν, Τέιτουμ, Μπράουν και Μπάτλερ αντιδρούν στην ετυμηγορία για την Μπριόνα Τέιλορ

Share

Τρεις αστυνομικούς αθώωσε το δικαστήριο του Κεντάκι, οι οποίοι κατηγορούνταν για την δολοφονία της Μπριόνα Τέιλορ με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Τζέιλεν Μπράουν, Τζίμι Μπάτλερ και Τζέισον Τέιτουμ να διαφωνούν με την απόφασή του.

Στις 13 Μαρτίου δολοφονήθηκαν η Μπριόνα Τέιλορ και ο σύντροφός της ενώ κοιμούνταν στο διαμέρισμα τους, με τους αστυνομικούς να μην προειδοποιούν για την εισβολή τους στο σπίτι και να πυροβολούν. Το δικαστήριο του Κεντάκι, επτά μήνες μετά, αθώωσε τους τρεις αστυνομικούς, γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από NBAers. ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπράουν, Μπάτλερ και Τέιτουμ σχολίασαν την απόφαση του δικαστηρίου, ύστερα από την επικράτηση των Χιτ επί των Σέλτικς (112-109) για το Game 4 των τελικών Ανατολής.

Ο Τζέιλεν Μπράουν δήλωσε: “Είναι σκληρός. Να είμαι ειλικρινής, δεν με εκπλήσσει η ετυμηγορία. Είναι δύσκολο να το σχολιάσω, αλλά δεν μένω έκπληκτος. Μέχρι να αναδημιουργήσουμε και να αλλάξουμε το υπάρχον σύστημα που έχουμε, θα συνεχίσει να έχει θύματα σαν την Μπριόνα Τέιλορ”.

Ο Τζίμι Μπάτλερ σχολίασε την απόφαση: “Προφανώς υπάρχουν πολλά συναισθήματα γι’αυτό, και δεν σταματάς να το σκέφτεσαι γιατί είναι κάτι μεγαλύτερο από τον αθλητισμό. Είναι πάντα μεγαλύτερο από το μπάσκετ, γιατί θα μπορούσε να είναι ο καθένας. Θα μπορούσα να ήμουν εγώ. Θα μπορούσε να είναι κάθε Αφροαμερικανός”.

Ο Τζέισον Τέιτουμ τόνισε: “Είναι ενοχλητικό. Σαν να το ένιωθα ότι επρόκειτο να συμβεί, αλλά και όταν πραγματικά συμβαίνει, είναι λυπητερό. Είναι ενοχλητικό. Έχουν περάσει 194 μέρες (από την δολοφονία). Δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Ακόμα πρέπει να παλέψουμε για δικαιοσύνη”.

Από την πλευρά του, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σχολίασε το γεγονός με ανάρτησή του στα social media:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?????????????????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LeBron James (@kingjames) στις

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *