Type to search

NBA NFL Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κάιρι Έρβινγκ σε νέες περιπέτειες

Share

Για άλλη μια φορά κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα. Ο Κάιρι Έρβινγκ συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις.

Τι κι αν έχουν περάσει 2 μέρες από το τέταρτο ματς της σειράς Μπρούκλιν Νετς – Μπόστον Σέλτικς; Ο Κάιρι φρόντισε να…. “δώσει υλικό για το σπίτι”. Η ενέργειά του να σκουπίσει επιδεικτικά τα παπούτσια του πάνω στο logo τον Κελτών, τον Lucky, δίχασε και προκάλεσε αντιδράσεις.

Πρώτα αντέδρασε ο άνθρωπος που λέει πάντα ο,τι σκέφτεται χωρίς να τον νοιάζει το ύφος, Κέβιν Γκαρνέτ, πρόσφατα εισηγμένος στο Hall of fame και πρωταθλητής με την ομάδα το 2008.

Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: “Λοιπόν δε θα πει κανείς τίποτα για τον Κάτι που πάτησε επιδεικτικά τον Lucky; Θα κάνουμε απλώς ότι δεν το είδαμε? Τι στο διάολο συμβαίνει… Αυτό δεν είναι ωραίο από καμία πλευρά. Πρέπει όλοι στ αλήθεια να γίνουμε καλύτεροι… Απλά λέω”.

Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και ο συμπαίκτης του Γκλεν “Big Baby” Ντέιβις:

“Πατάς τον Lucky, πατάς τον καθένα που έχει παίξει γι’ αυτήν την ομάδα. Μείνε στο “γ…. νο μπάσκετ πριν πληγωθεί κάποιος στην αληθινή ζωή”.

Ο Κέβιν Ντουράντ φάνηκε πάντως να διαφωνεί με το σκεπτικό αυτό απαντώντας με πολλά γέλια.

Είχαμε όμως τοποθέτηση κι εκτός NBA. Ο Τέρελ Όουενς, πρώην παίκτης του NFL πόσταρε ένα video που τον δείχνει να πράττει το ίδιο γράφοντας: “Αν μπορούν να τον αποδοκιμάζουν μπορεί να το κάνει.

 

Επιμέλεια: Γιώργος Διαλυνάς

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *