Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Παναιτωλικός: Προτεραιότητα στο θέμα Δέλλα και τις αποχωρήσεις

Share

Ο Παναιτωλικός πέτυχε την παραμονή στην κατηγορία, μετά και τη χτεσινή (30/05) νίκη επί της Ξάνθης και ήδη στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας ετοιμάζουν τα πλάνα τους για την επόμενη μέρα.

Οι “κυανοκίτρινοι” δεν θέλουν να χάσουν χρόνο και ήδη η διοίκηση του συλλόγου έχει θέσει σε προτεραιότητα το θέμα του προπονητή. Ο Τραϊανός Δέλλας, στη δεύτερη θητεία του στο σύλλογο, πέτυχε το στόχο της παραμονής, αν και μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος, η παραμονή του φάνταζε δύσκολη, με το κλίμα να είναι εις βάρος του. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υπάρξουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, τόσο για το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας τους όσο και για το ενδεχόμενο πλάνο που θα ακολουθηθεί.

Σειρά θα πάρουν οι παίκτες του Παναιτωλικού και προτεραιότητα θα δοθεί στους παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν σε λίγες εβδομάδες. Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται οι Ματσόλα, Τζανακάκης, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Βάντερσον, Γιάκολιτς, Αρσούρα, Καλαντζής, Ντάλσιο, ο Εντινγκά που υπάρχει κοινή ρήτρα ανανέωσης της συνεργασίας και ο Παρράς που έχει ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Ξεχωριστές είναι οι περιπτώσεις των Κνετ και Αριγίμπι, με τον πρώτο να φαντάζει πολύ πιθανό να αποχωρεί και τον δεύτερο να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Τουρκία και την Κύπρο.

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *