Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ιτούδης: «Μας αφήνει πικρή γεύση το Final Four»

Share

Για την πορεία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο φετινό Final4 της Κολωνίας, αλλά και την απουσία του κοινού από τις εξέδρες μίλησε ο τεχνικός των Ρώσων, Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έκρυψε την στενοχώρια του για την πορεία της ομάδας του στο φετινό Final4, σχολιάζοντας τόσο τη μάχη με την Εφές Αναντολού για τα ημιτελικά, όσο και τον μικρό τελικό με την Μιλάνο, στεκόμενο στα 6/26 σουτ από τα 6,75.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ:

«Προφανώς μας αφήνει μια πικρή γεύση το Final Four. Ήρθαμε εδώ, όπως κάθε ομάδα, για να κερδίσουμε το τρόπαιο. Αυτός είναι ο στόχος. Ο ημιτελικός είναι ένας τελικός, ο οποίος αποφασίστηκε από μερικές μικρές λεπτομέρειες. Ο μικρός τελικός είναι μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί με υπερηφάνεια και επαγγελματισμό. Και αυτό κάναμε. Όσον αφορά το παιχνίδι, το Μιλάνο ήταν καλύτερο. Ανοίξαμε το παιχνίδι αρκετά καλά. Το 6/26 από το τρίποντο μας έπληξε πολύ. Αφήνει μια πικρή γεύση, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή είναι μια ομάδα υπέροχων χαρακτήρων και θα πάρουμε κάτι θετικό από αυτό το Final Four πώς γίναμε μια ομάδα, μια ομάδα ισχυρών πιστών. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά στα αποτελέσματα, αλλά η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν ξεκινά τώρα. Και ελπίζω ότι είναι το τελευταίο Final Four που παίζουμε χωρίς οπαδούς».

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *