Type to search

ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Μάντσεστερ Σίτι: Προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Σέρχιο Ράμος

Share

Δημοσιεύματα του αγγλικού τύπου κάνουν λόγο για κίνηση της Μάντσεστερ Σίτι να προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Σέρχιο Ράμος.

Η Μάντσεστερ Σίτι, έπειτα από την ήττα της από την Τσέλσι στον τελικό του Champions League, προχωρά στην ενίσχυση του ρόστερ της. Ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού πρακτορείου “ESPN” αναφέρει πως οι “πολίτες” επιθυμούν διακαώς τον Ισπανό αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος”, και μάλιστα τού προσφέρουν διετές συμβόλαιο.

Η περίπτωση του διεθνούς Ισπανού είναι ιδιαίτερη καθώς, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την “Βασίλισσα”. Η Ρεάλ έχει προσφέρει στον Ράμος μονοετές συμβόλαιο, το οποίο ο ίδιος έχει απορρίψει, αφήνοντας το ενδεχόμενο, να φύγει από την Ισπανία, ανοιχτό. Επιπλέον, η εφημερίδα “Marca” επεσήμανε σε άρθρο της πως το συμβόλαιο που πρότειναν οι “μερένχες” στον Σέρχιο Ράμος, περιελάμβανε μειωμένες αποδοχές της τάξεως του 10%, φουντώνοντας τα σενάρια για επικείμενη αποχώρηση από τον σύλλογο της Μαδρίτης.

Το ενδιαφέρον για τον Ισπανό στόπερ έχουν δείξει αρκετές ομάδες πέραν της Σίτι, μεταξύ άλλων και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ράμος είναι από το 2005 στη Ρεάλ και μαζί της έχει κατακτήσει 5 πρωταθλήματα και 4 Champions League. Μάλιστα, είναι ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του κλαμπ με τις περισσότερες  συμμετοχές σε αγώνες (671), πίσω από τον πρωτοπόρο Ραούλ Γκονζάλες (741).

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *