Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαϊάμι Χιτ: Ήρωας ο… Hero

Share

Φοβερός ήταν ο Τάιλερ Χίροου στο Game 4 των Μαϊάμι Χιτ επί των Σέλτικς, οδηγώντας την ομάδα του στην τρίτη της νίκη στους τελικούς.

Την νίκη πήραν χθες οι Μαϊάμι Χιτ κόντρα στους Σέλτικς στο Game 4 με 112-109, κάνοντας έτσι το 3-1 στην σειρά των τελικών της Ανατολής. Σ’ ένα αρκετά κλειστό παιχνίδι, οι Χιτ βρέθηκαν στο +9 στα 56.2″ πριν από το τέλος του αγώνα, κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα και τελικά να πάρουν την νίκη.

Πρωταγωνιστής του ματς ο Τάιλερ Χίροου, ο οποίος σημείωσε το career-high του. Ο 20χρονος γκαρντ ήρθε από τον πάγκο και έκανε το μεγαλύτερο ματς της καριέρας του. Παρά την απειρία του, ο Χίροου, ήταν ψύχραιμος στο παρκέ, διάβασε την αντίπαλη άμυνα και μπόρεσε να της κάνει ζημιά ξανά και ξανά…

Στα 35’42” συμμετοχή του στο ματς, είχε 37 πόντους με 9/11 δίποντα, 5/10 τρίποντα, 4/4 βολές, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Για την εμφάνισή του στον αγώνα, είπε: “Απλά πιστεύω στον εαυτό μου. Αυτό έκανα σε όλη μου την ζωή. Πήγα από μια μικρή πόλη του Μιλγουόκι στο Κεντάκι, και κανείς δεν πίστευε ότι θα επιβιώσω εκεί, και κανείς δεν πίστευε ότι θα επιβιώσω και εδώ. Στο τέλος της ημέρας, απλά πιστεύω στον εαυτό μου”.

Για την εξαιρετική του σχέση με τον συμπαίκτη του, Τζίμι Μπάτλερ, δήλωσε: “Ο Τζίμι από όταν ήρθα εδώ, είναι σαν μεγάλος αδερφός για μένα. Μου εξήγησε και μου δίδαξε πολλά πράγματα. Εάν θέλω να ακούσω κάτι ή όχι, είναι εκεί για να μου πει αυτό που πρέπει να ακούσω. Τον εκτιμώ πολύ γι’ αυτό”.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *