Type to search

Κεντρική ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ ΤΕΝΝΙΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θεωρώ τον εαυτό μου καλό παίχτη στο χώμα»

Share

Μετά την πρεμιέρα του στο Ρολάντ Γκαρός και τη νίκη με 3-0 απέναντι στον Ζερεμί Σαρντί ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο Eurosport, στην Μπάρμπαρα Σετ και τον Ματς Βιλάντερ για τις δύο εβδομάδες που τον περιμένουν στο Παρίσι.

«Έχω παίξει καλό τένις στα τελευταία Grand Slams και θα έλεγα ότι είχα καλά αποτελέσματα. Μου αρέσει να δείχνω αυτή τη συνέπεια, προκρίθηκα σε δυο συνεχόμενους ημιτελικούς Grand Slam. Θεωρώ τον εαυτό μου καλό παίκτη στο χώμα, τα πράγματα πήγαν καλά για μένα τις τελευταίες εβδομάδες. Είχα δύσκολους αντιπάλους. Σίγουρα δεν θέλω να χαλαρώσω γιατί έχω ακόμα πολλή δουλειά να κάνω. Αυτές οι δυο εβδομάδες στο Παρίσι θα είναι δύσκολες, περιμένω σκληρές μάχες στα περισσότερα παιχνίδια μου και θέλω να αφιερώσω τη συγκέντρωσή μου εκεί.

Μετά το παιχνίδι του μάλιστα, τόνισε πως το tie-break του πρώτου σετ, του έδωσε την ψυχολογία που χρειαζόταν για να τελειώσει εύκολα τον αγώνα.

Το παιχνίδι μου δεν ήταν εκεί από την αρχή. Το tie-break του 1ου σετ άλλαξε τα πράγματα, μου έδωσε ψυχολογία και θετικότητα. Μπήκα πιο επιθετικά στο 2ο σετ και ανέβασα το επίπεδό μου, ενώ στο 3ο σετ ένιωσα ότι είχα τον απόλυτο έλεγχο και τα πράγματα δούλευαν καλά για μένα.»

Επιμέλεια: Δημήτρης Οικονόμου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *