Type to search

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Παναθηναϊκός : “Είχε καταθέσει πρόταση στον Φατιχ Τεριμ”

Share

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, ο Παναθηναϊκός είχε προσεγγίσει τον Φατιχ Τεριμ και του είχε κάνει πρόταση να αναλάβει την ομάδα.

Το ζήτημα του προπονητή στον Παναθηναϊκό έκλεισε πριν από οκτώ μέρες, όταν και το “Τριφύλλι” ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θα σηκώσει “μανίκια” από αύριο Τρίτη 1η Ιουνίου.

Την περίοδο που οι ιθύνοντες του συλλόγου έψαχναν τον εκλεκτό για τον πάγκο της ομάδας, τουρκικό δημοσίευμα της sporx.com αναφέρει, πως ο Γιάννης Αλαφούζος είχε κάνει πρόταση στον Φατιχ Τεριμ, ο οποίος δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιό του με την Γαλατασαράϊ.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει :

«Το συμβόλαιο του Φατίχ Τερίμ με την Γαλατασαράι, όπως γνωστοποίησε και ο πρόεδρος της, δεν θα ανανεωθεί. Το όνομα του έμπειρου δασκάλου, που γράφτηκε για την Λιλ και το Κατάρ, ακούστηκε για τον πάγκο ομάδας από τη γείτονα χώρα.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε να φέρει τον Φατίχ Τερίμ στην άκρη του πάγκου της ομάδας, προκειμένου να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο ίδιος ο Αλαφούζος κάλεσε τον έμπειρο προπονητή και μάλιστα στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού τον κάλεσε στην Ελλάδα.

Ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος είχε μείνει ικανοποιημένος από την πρόταση του Παναθηναϊκού, ζήτησε χρόνο για να απαντήσει και γι΄ αυτό η υπόθεση δεν προχώρησε».

 

Παναγιώτης Μπινιάρης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *