Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιασικεβίτσιους: “Χάσαμε στις λεπτομέρειες, τους επιτρέψαμε εύκολους πόντους”

Share

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εξέφρασε την λύπη του για την χαμένη ευκαιρία στον τελικό, αλλά τόνισε πως η σεζόν χαρακτηρίζεται ως θετική.

Αναλυτικά όσο είπε στην συνέντευξη Τύπου:

“Έχουμε χάσει για λεπτομέρειες, έχουμε αφήσει πολλά εύκολα σημεία για να μην γνωρίζουμε που διακινδυνεύουμε και που όχι”

“Είχαμε μια υπέροχη σεζόν στην Ευρωλίγκα και χάσαμε λόγω των λαθών μας. Ήμασταν κοντά. Τα πλέι οφς ξεκινούν την Τρίτη και αυτή η σειρά θα είναι εξαιρετικά σύντομη. Πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό και να είμαστε σκληροί”.

Για τον Καλάθη είπε: “Ο Καλάθης είναι πολεμιστής. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο. Δεν είχε μια καλή βραδιά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έκανε στον ημιτελικό. Χρειαζόμαστε περισσότερα παιδιά όπως τον Καλάθη για τα δώσουμε όλα. Δεν είναι έκπληξη που έπαιξε απόψε”.

Όσον αφορά τις αποφάσεις που πήρε δεν εξέφρασε κάποιες ενοχές: “Ζω αυτό το άθλημα με τη μέγιστη ένταση και έχω αλλάξει. Νιώθω άνετα με το ποιος είμαι. Συζητήσαμε με την τεχνική ομάδα τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα και τι θα μπορούσαμε να ελέγξουμε καλύτερα. Πρέπει να βγάλουμε θετικά πράγματα από έναν τελικό στον οποίο έχουμε επιστρέψει. Όταν πρόκειται για ένα ομοιόμορφο παιχνίδι, πολλά πράγματα μπορούν να το επηρεάσουν”.

Τέλος ρωτήθηκε αν υπάρχει η δυνατότητα βελτίωσης του ρόστερ για να επιστρέψει στο Final 4 σύντομα: “Υπάρχει πάντα μια συνεχής διαδικασία και συζήτηση στο κλαμπ. Γνωρίζουμε την κατάσταση του συλλόγου και τι μπορούμε να κάνουμε για ν βελτιώσουμε την ομάδα όπως όλες οι ομάδες. Δεν εξαρτώνται όλα από εμάς, επομένως υπάρχει συνεχής δουλειά μεταξύ της τεχνικής ομάδας και των γραφείων. Είμαι ευχαριστημένος με αυτήν τη σχέση στο κλαμπ και ελπίζουμε ότι θα βρούμε έναν τρόπο να βελτιώσουμε την ομάδα”.

Επιμέλεια: Καμζέλα Κατερίνα

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *