Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

ΤΣΣΚΑ-Αρμάνι Μιλάνο: Στον τελικό.. της παρηγοριάς για την τρίτη θέση

Share

Στον μικρό τελικό του Final 4 θα αγωνιστούν σήμερα το απόγευμα (18:30) οι ΤΣΣΚΑ και Αρμάνι Μιλάνο. Οι δύο ομάδες αποκλείστηκαν στα ημιτελικά εξαιτίας ενός καλαθιού από Εφές (84-82) και Μπαρτσελόνα (89-86) αντίστοιχα και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την τρίτη θέση.

Και οι δύο ομάδες έχουν σημαντικά παιχνίδια στα πρωταθλήματα τους, οπότε υπάρχει η πιθανότητα να προστατευθούν αρκετοί παίκτες, καθώς δεν πρόκειται για διεκδίκηση του τίτλου, αλλά για την τρίτη θέση. Εκτός από αυτό όμως το αν θα γίνει ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι, εξαρτάται και από την διάθεση των παικτών. Είναι απολύτως λογικό ο αποκλεισμός από τον τελικό να τους επηρεάσει αρνητικά και να χάσουν το ενδιαφέρον τους, όμως από την άλλη ο ίδιος αποκλεισμός μπορεί να τους πεισμώσει ώστε να κλείσουν όσο πιο αξιοπρεπώς μπορούν την χρονιά!

Στην κανονική περίοδο και οι δυο ομάδες έχουν από μία νίκη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και οι δύο εκτός έδρας! Αρμάνι Μιλάνο-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 87-91, ΤΣΣΚΑ-Αρμάνι Μιλάνο 76-84.

Πάντως οι Ιταλοί έχουν ξεκινήσει ήδη τα σχέδια τους για την νέα σεζόν. Συγκεκριμένα ο Ετόρε Μεσίνα μαζί με τον GM της ομάδας Χρήστο Σταυρόπουλο βρίσκονται σε επικοινωνία με τον μάνατζερ του Νικολό Μέλι, καθώς το συμβόλαιο του με τους Μάβερικς ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι: Χουάν Κάρλος Γκαρθία, Μεχντί Ντιφαλά και Ούρος  Νίκολιτς

Επιμέλεια: Καμζέλα κατερίνα

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *