Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Ντάτκοβιτς για Καρταχένα: «Αν μείνω εδώ θα είμαι πολύ χαρούμενος»

Share

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Καρταχένα και μετά το δανεισμό του από τον Άρη, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Τόνι Ντάτκοβιτς.

Ο Κροάτης αμυντικός αγωνίζεται στην ισπανική Καρταχένα από το Γενάρη της φετινής σεζόν, μιας και δεν βρισκόταν στα πλάνα του Άκη Μάντζιου για τη γραμμή των στόπερ. Ο 28χρονος βρήκε χώρο και χρόνο στην Καρταχένα και πλέον επιθυμεί να παραμείνει και τη νέα σεζόν, όπως τόνισε στις δηλώσεις του.

Χαρακτηριστικά ο Κροάτης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το ρόλο μου στην Καρταχένα, και η οικογένεια μου επίσης. Είμαι χαρούμενος με το σύλλογο, μίλησα με τη διοίκηση, αν μείνω εδώ θα είμαι πολύ χαρούμενος, νιώθω σα στο σπίτι μου. Στην Καρταχένα υπάρχει κάτι που δε βλέπεις σε πολλούς συλλόγους, και αυτό είναι η αληθινή αγάπη. […] «Αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια, οπότε η Καρταχένα θα πρέπει να τα βρει με τον Άρη. Από την πλευρά μου, μπορώ να πω θέλω να παραμείνω στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος (με τον ρόλο μου) κι ελπίζω να μείνω. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα που πρέπει να λυθούν και θέλω να λυθούν σύντομα ώστε να κάνω ήρεμος διακοπές».

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *