Type to search

EURO 2020 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντε Λιχτ : Διευκρινιστικές δηλώσεις για το εμβόλιο

Share

Ο Ματίας Ντε Λιχτ είχε κάνει πρόσφατα κάποιες δηλώσεις για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, βγάζοντας μία εικόνα προς τα έξω ότι είναι αρνητής και έτσι αποφάσισε να τοποθετηθεί ξανά μέσα από τον λογαριασμό του στο τουίτερ.

Η εθνική ομάδα της Ολλανδίας βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας εν όψει του επερχόμενου Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο αυτό ο διεθνής στόπερ της Γιουβέντους είχε δηλώσει στο ολλανδικό espn τα εξής : “Δεν έχει κάνει εμβολιασμό, δεν είναι κάτι υποχρεωτικό που επιβάλλεται να το κάνω. Νομίζω ότι πρέπει ο καθένας να αποφασίζει για το σώμα του. Ο κίνδυνος της μόλυνσης είναι πάντα εκεί”.

Τα παραπάνω λόγια θεωρήθηκαν από τα μίντια ως άρνηση του 21χρονου να κάνει το εμβόλιο κατά του covid-19. Ο ίδιος μετά από αυτές τις αντιδράσεις ξεκαθάρισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο τουίτερ ότι είναι υπερ των εμβολίων :

“Σε πρόσφατη συνέντευξή μου, δεν ήμουν ξεκάθαρος με την απάντησή μου. Προκειμένου να σβήσω την όποια αμφιβολία: είμαι κατηγορηματικά υπέρ του εμβολίου για τον COVID-19 και θα το κάνω το συντομότερο δυνατό”.

Παρ όλα αυτά αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός των “Οράνιε”, Φρανκ Ντε Μπουρ, είχε δηλώσει στο ίδιο μέσο, πως έξι παίκτες από την αποστολή της ομάδας δεν έχουν κάνει ακόμα το εμβόλιο.
Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *