Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

Πάνοπλη η Ξάνθη στον δεύτερο αγώνα μπαράζ με τον Παναιτωλικό

Share

Όλους τους παίκτες στη διάθεσή του θα διαθέτει ο Μπάμπης Τεννές στον αγώνα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, ο οποίος θα κρίνει το ποια ομάδα θα συμμετέχει του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ 1 και ποια στη Σούπερ Λιγκ 2.

Η Ξάνθη δεν ανακοίνωσε συγκεκριμένη αποστολή και απλά ενημέρωσε πως η ομάδα ταξιδεύει στο Αγρίνιο με κάθε διαθέσημο παίκτη της. Οι Ακρίτες έκαναν την Τετάρτη (26/05) το πρώτο βήμα επικρατώντας 2-1 με ανατροπή μέσα στην έδρα της επί του Παναιτωλικού και τώρα θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναιτωλικό με στόχο την πολυπόθητη άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ξάνθης : “Με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην αποστολή του, αναχώρησε το Σάββατο o ΑΟ Ξάνθης για τον 2ο αγώνα διαβάθμισης, που θα γίνει την Κυριακή (30/5) στο γήπεδο του Παναιτωλικού (19:30). Η ξανθιώτικη ομάδα έχοντας το 2-1 από την αναμέτρηση στο Xanthi FC Arena, θα διεκδικήσει την άνοδο και την άμεση επιστροφή της στην Super League 1 Interwetten, με τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ να ανακοινώνει τις τελικές επιλογές του λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

O Άγγελος Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών) θα είναι ο διαιτητής του αγώνα, με α’ βοηθό τον Ιορδάνη Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Ιορδάνη Δημητριάδη (ΕΠΣ Καστοριάς), διαιτητή VAR τον Μανώλη Σκουλά (ΕΠΣ Θεσσαλίας) και διαιτητή AVAR τον Δημήτρη Σαμοΐλη (ΕΠΣ Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας)”.

 

Κωνσταντίνος Λυρίδης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *