Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτσελόνα: Ο Καλάθης θα “σφίξει” τα δόντια για να παίξει στον τελικό, παρά τον τραυματισμό του

Share

Ο Νικ Καλάθης υπέστη έναν άσχημο τραυματισμό στο πόδι 3:22 πριν τη λήξη του ημιτελικού του Φάιναλ Φορ μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Αρμάνι με τη συμμετοχή του στον αυριανό (30/5) τελικό κόντρα στην Εφές να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Έλληνας διεθνής πόιντ γκαρντ στην προσπάθειά του για ντράιβ, πάτησε το πόδι του πάνω σε αυτό το Κάιλ Χάινς με αποτέλεσμα να το γυρίσει, να πέσει στο παρκέ σφαδάζοντας στους πόνους και να χρειαστεί να φύγει υποβασταζόμενος από τους ανθρώπους της ομάδας και τον συμπαίκτη του Πιέρ Οριόλα.

Σήμερα (29/5), υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε ότι δεν έχουν πειραχτεί σύνδεσμοι και η διάγνωση είναι διάστρεμμα πρώτου βαθμού. Ο 32χρονος γκαρντ δε θέλει να χάσει με τίποτα τον τελικό για αυτό και έχει ξεκινήσει θεραπείες ενώ θα κάνει ένεση και θα δέσει καλά το πόδι του για να αντέξει τον πόνο.

Ωστόσο, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του μιας και ο τελικός είναι αύριο και δε θα έχει προλάβει να δείξει βελτίωση στην κατάστασή του. Ο ίδιος πάντως θα κάνει τα πάντα και θα εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει προκειμένου να δώσει ενεργό παρόν στον δεύτερο τελικό της καριέρας του στην κορυφαία διοργάνωση.

 

Επιμέλεια: Αλέκος Χρυσικόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *