Type to search

ΒΟΛΕΪ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κεντρική

Προσπάθειες για την…μπόμπερ Μάρι Παραίμπα κάνει ο Ολυμπιακός!

Share

Αρκετά θελκτική πρόταση έχει καταθέσει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στην 35χρονη καλλονή, αναμένοντας την απάντηση της Βραζιλιάνας.

Η Μαρί Παραίμπα, όπως την γνωρίζει ο κόσμος του βόλεϊ, είναι 35 ετών με σπουδαία εμπειρία αν και έχει αγωνιστεί μόλις δύο σεζόν μακριά από την πατρίδα της. Στην Ευρώπη έχει αγωνιστεί στην ιταλική Μόντσα και τη Βαλερό από την Ελβετία. Είναι διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας με την οποία κατέκτησε το Γκραν Πρι το 2016 και το ασημένιο μετάλλιο στους Παναμερικανικούς Αγώνες του 2015. Πήρε επίσης το χρυσό στο πρωτάθλημα Νοτίου Αμερικής το 2015 και στην Πανεπιστημιάδα το 2011.  Η ύψους 1.81 Βραζιλιάνα ακραία ξεχωρίζει για το επιθετικό της σερβίς και με την απόκτηση της, ο Ολυμπιακός θα δέσει την υποδοχή του αφού η Βραζιλιάνα θεωρείται εξαιρετική σε αυτόν τον τομέα.

Το 2012, η Μαριάννα Κόστα ,όπως είναι το κανονικό όνομα της, είχε αποδεχθεί πρόταση για αισθησιακή φωτογράφιση από το PlayBoy, αφού λίγους μήνες νωρίτερα είχε αφήσει την ενεργό δράση για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Εν τέλει επέστρεψε, αρχικά στο beach volley και έπειτα στα εσωτερικά παρκέ…

 

Ηλίας Σιαφάκας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *