Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Τσεφερίν: Τάχθηκε υπέρ του Final-4 για το Champions League!

Share

Για τον τρόπο διεξαγωγής της τελικής φάσης του νέου Champions League μίλησε ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσεφερίν στην γαλλική “Equipe”. Ανοικτό το ενδεχόμενο για Final-4, όπως συμβαίνει σε άλλες διοργανώσεις.

“Υπέρ” της διεξαγωγής Final-4 στην τελική φάση του Champions League τάχθηκε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν. Το μοντέλο αυτό, που έχει δοκιμαστεί και σε άλλες διοργανώσεις, όπως το SuperBowl ή η Euroleague στο μπάσκετ, δεν αποκλείεται να εφαρμοστεί και στο Champions League. Ο Τσεφερίν μίλησε στην γαλλική “Equipe”, για τα σενάρια που εξετάζονται για τους τελικούς του Champions League με το Final- 4, σε ουδέτερη πόλη, να ακούγεται ως μία ιδανική λύση ως τρόπος διεξαγωγής. ” Είμαι υπέρ του Final-4 στο Champions League”, είπε ο Τσεφερίν, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα μετά την ανακοίνωση του νέου φορμάτ.

Η ανάδειξη του νικητή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με μοντέλο Final -4 δεν είναι άγνωστο σενάριο για τους φορείς της UEFA. Το περσινό Final-8 που ανέδειξε την Μπάγερν Μονάχου νικήτρια του τίτλου άνοιξε το δρόμο για περαιτέρω αναβαθμίσεις στην UEFA.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *