Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ

Λαύριο- Προμηθεάς: Πρόκριση με (πιθανό) ρεκόρ

Share

Μία συγκλονιστική σειρά ημιτελικών για την Basket League ολοκληρώνεται απόψε στην έδρα του Λαυρίου, που υποδέχεται τον Προμηθέα για το Game 5(20:00, EΡΤ3). Σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων, θα έχει επιτευχθεί ένα ρεκόρ που γυρνά πίσω 19 χρόνια, αφού θα είναι η πρώτη ομάδα που γυρνά απο το 0-2, μετά την ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό το 2002.

“Μπρέικ” στο “μπρέικ” και πολύ θέαμα μας έχουν προσφέρει οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής στα παιχνίδια που αναμετρήθηκαν. Ωστόσο, απόψε η σειρά τελειώνει και ο Παναθηναϊκός (3-1 την ΑΕΚ) θα μάθει το ζευγάρι του στα τελικά.

Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη, γνωρίζουν την σημασία της χρονιάς που έχουν κάνουν, βάδισαν πολλά βήματα εμπρός, αλλά κυνηγούν και το απόλυτο. Δεν το έβαλαν κάτω όταν βρέθηκαν πίσω με 2-0 στην σειρά, πήραν τα επόμενα 2 παιχνίδια -και μάλιστα το δεύτερο με μεγάλη διαφορά (92-77) και έχουν την αυτοπεποίθηση του ¨σπιτιού” τους για την παρουσία τους στην τελική φάση.

Αν το Λαύριο αναδειχθεί νικήτρια απόψε, αγγίζει ένα φοβερό ρεκόρ, μετά το 2002 και την ΑΕΚ, που σε σειρά τελικού, ανέτρεψε το 2-0 που είχε καταφέρει ο Ολυμπιακός και στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Ο Γιατράς και η ομάδα της Πάτρας, θέλουν να τελειώσουν ό,τι ξεκίνησαν, να βρεθούν στους τελικούς για 2η σερί σεζόν και να διεκδικήσουν τον 2ο τίτλο της χρονιάς μετά το Σουπερ Καπ στο ξεκίνημά της. Μάλιστα, άπαντες στον Προμηθέα εμφανίζονται αισιόδοξοι, με τον προπονητή να δηλώνει πως: “Η ομάδα μπορεί και τα καταφέρνει στα δύσκολα”.

 

Επιμέλεια: Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *