Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεσίνα: «Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε»

Share

Η Αρμάνι Μιλάνο βρέθηκε πολύ κοντά στο να συνδυάσει την επιστροφή της σε Final 4 με πρόκριση στο τελικό της Ευρωλίγκας. Μπορεί τελικά να μην τα κατάφερε, αλλά ο Έτορε Μεσίνα θέλησε να δώσει μια αισιόδοξη νότα που αφορά την δυνατότητα της ομάδας να επιστρέψει για τα καλά στο κορυφαίο επίπεδο. 

Έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό η Αρμάνι Μιλάνο. Οι Ιταλοί ηττήθηκαν με 84-82 από την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας και την Κυριακή θα διεκδικήσουν την τιμητική τρίτη θέση απέναντι στην ΤΣΚΚΑ Μόσχας.

Ο Έτορε Μεσίνα προσπάθησε να σταθεί στα καλά στοιχεία που αποκόμισε από το παιχνίδι και δήλωσε ότι η Αρμάνι θα “συνεχίσει” να μεγαλώνει και άλλο: «Μερικές φορές κερδίζεις, μερικές φορές χάνεις. Νομίζω ότι ήταν μια απίστευτη διαδρομή, ανεξάρτητα από το τελευταίο παιχνίδι. Θα έχουμε παίξει 41 παιχνίδια στο τέλος. Νομίζω ότι έχουμε αγωνιστεί εναντίον όλων. Ακόμη και η μόνη ομάδα που μας νίκησε δύο φορές, απόψε δείξαμε ότι είχαμε μια ευκαιρία. Νομίζω ότι έχουμε μια καλή ευκαιρία να βελτιωθούμε. Θα είναι ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι, όπως θα είναι για όλους. Κάθε ομάδα θα προσπαθήσει να βελτιωθεί, είτε βελτιώνοντας τους παίκτες με σωστές πρακτικές είτε προσθέτοντας περισσότερα όπλα στην ομάδα. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε. Ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψουμε στα πλέι οφ τον επόμενο χρόνο και θα προσπαθήσουμε ξανά να φτάσουμε στο Final 4. Δεν θα είναι εύκολο. Πέρα από τους προϋπολογισμούς, υπάρχουν πολλά πράγματα που βασίζονται στις αξίες και το όραμα του οργανισμού. Νομίζω, από αυτή την άποψη, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *