Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιασικεβίτσιους: «Με τέτοια άμυνα δεν έχουμε ελπίδες απέναντι στην Εφές»

Share

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους οδήγησε την Μπαρτσελόνα στο τελικό της Ευρωλίγκας, ωστόσο τόνισε πως με αυτήν την αμυντική εμφάνιση, η ομάδα του δεν θα έχει πολλές ελπίδες απέναντι στην Εφές. 

Στην δεύτερη απόπειρά του σε Final 4 ως προπονητής, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους οδήγησε την Μπαρτσελόνα στο τελικό της Ευρωλίγκας, εκεί όπου οι Καταλανοί θα βρουν την Αναντολού Εφές.

Ο Λιθουανός δεν δίνει πολλές ελπίδες στην ομάδα του, αν αυτή παίξει την ίδια άμυνα με το παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι: «Ζητούμε πάντα από εμάς να κερδίσουμε, αλλά το πιο σημαντικό είναι να βελτιωνόμαστε και να μαθαίνουμε. Αυτό είναι το κλειδί. Με αυτήν την άμυνα που παίξαμε σήμερα δεν έχουμε καμία πιθανότητα εναντίον της Εφές».

Συνέχισε στον ίδιο τόνο και εμβάθυνε περισσότερο στις λεπτομέρειες: «Είχαμε πολλά ψυχικά λάθη, η άμυνα ήταν μία από τις χειρότερες στα τελευταία παιχνίδια. Επιζήσαμε, αλλά αυτό δεν θα είναι αρκετό για τον τελικό. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, δεν φροντίσαμε τις μικρές λεπτομέρειες. Έχουμε μιλήσει πολύ για την άμυνα της Μπάρτσα, αλλά σήμερα ήταν σχεδόν ανύπαρκτη μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο. Πρέπει να χτίσουμε από την άμυνα και τώρα έχουμε 48 ώρες για να προετοιμαστούμε για την πιθανότατα καλύτερη επιθετική ομάδα στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να εμφανίσουμε την καλύτερη αμυντική εκδοχή μας, μέχρι στιγμής έχουμε νικήσει μόνο το Μιλάνο. Πρέπει να καταλάβουμε τι δεν κάναμε καλά, τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Αυτός είναι ο τελικός της Ευρωλίγκας, θα είναι πάντα δύσκολος».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *