Type to search

NBA Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Πλήγμα στους Μπακς με Ντιβιντσέντζο, χάνει τη σεζόν

Share

Οι Μιλγουόκι Μπακς μπορεί να έκαναν εύκολα το 3-0 κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ, όμως δεν τελείωσαν τον αγώνα αλώβητοι. Ο Ντόντε Ντιβιντσέντζο αποκόμισε έναν τραυματισμό στον τένοντα του αριστερού του ποδιού και αναμένεται να χάσει τι υπόλοιπο της σεζόν σύμφωνα με τον Σανς Χαράνια του the Athletic.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο νεαρός γκαρντ προσπέρασε τον Γκόραν Ντράγκιτς σε μια διείσδυση, ο Σλοβένος του έκανε φάουλ με αποτέλεσμα να πάθει ζημιά. Άρχισε να κουτσαίνει, αποχώρησε από το παρκέ και δεν επέστρεψε στην αναμέτρηση.

Μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι τα ελάφια θυσίασαν βάθος στον πάγκο για να αποκτήσουν τον Τζρου Χόλιντεϊ. Στην post season χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο 10 περίπου παίκτες, με τον Ντόντε να ανήκει στην βασική πεντάδα.

Πλέον το rotation κλείνει ακόμα περισσότερο, ενώ την ίδια ώρα έχουν σχεδόν τελειώσει και τη δική τους δουλειά οι Μπρούκλιν Νετς. Το ματσάρισμα στον επόμενο γύρο απαιτεί περισσότερη προσφορά κυρίως από Μπριν Φορμπς, Πατ Κόνατον και Οι Τζέι Τάκερ αν θέλουν να μην αποχαιρετήσουν πρόωρα

 

Επιμέλεια:  Γιώργος Διαλυνάς

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *