Type to search

NBA Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA Playoffs: Με νίκες συνέχισαν οι Μπακς, Λέικερς και Νάγκετς

Share

Με 3 παιχνίδια συνεχίστηκε η 6η μέρα αγωνιστικής δράσης στο ΝΒΑ με τους Μπακς, Λέικερς και Νάγκετς να παίρνουν σημαντικές νίκες ενόψει της συνέχειας.

Μαϊάμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς 84-113

Έτοιμοι για σκούπα οι Μπακς συντρίβοντας τους Χιτ στο Μαϊάμι με 113-84 κάνοντας το 3-0 στην μεταξύ τους σειρά. Με καταπληκτική ομαδική άμυνα και με σωστή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση, τα ελάφια έφτασαν σε μία εύκολη νίκη έχοντας πολλούς πρωταγωνιστές. Κορυφαίοι για ακόμα μία φορά η Αγία 3άδα των Γιάννη με 17 πόντους και 17 ριμπάουντ, Μίντλετον με 22 πόντους και Χόλιντεϊ με 19 πόντους και 12 ασίστ. Για τους απογοητευτικούς, σε ακόμα ένα παιχνίδι, Χιτ δεν μπορούμε να πούμε ότι ξεχώρισε κάποιος απλά θα αναφέρουμε ότι οι πρώτοι τους σκόρερ ήταν οι Μπάτλερ και Αντεμπάγιο με 19 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Λος Άντζελες Λέικερς – Φοίνιξ Σανς 109-95

Εύκολη νίκη για τους Λέικερς επί των Σανς με 109-95 κάνοντας έτσι το 2-1 στην μεταξύ τους σειρά. Κορυφαίος για ακόμα ένα παιχνίδι ο Άντονι Ντέιβις με 34 πόντους και 11 ριμπάουντ, έχοντας από κοντά τον Λεμπρόν με 21 πόντους και 9 ασίστ και τον Σρέντερ με 20 πόντους. Για τους Σανς ξεχώρισαν οι Έιτον με 22 και Μπούκερ με 19 πόντους, ενώ ο Κρις Πολ για ακόμα ένα ματς φάνηκε επηρεασμένος από τον τραυματισμό του σημειώνοντας μόλις 7 πόντους σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Ντένβερ Νάγκετς 115-120

Τεράστιο διπλό για τους Νάγκετς μέσα στο Πόρτλαντ με 120-115, παίρνοντας πίσω ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας ύστερα από το μπρέικ των Μπλέιζερς στο Ντένβερ στο 1ο παιχνίδι της σειράς. Κορυφαίοι για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρίσκονται μπροστά στην σειρά με 2-1, οι Γιόκιτς με 36 πόντους και 11 ριμπάουντ και Ρίβερς με 21 πόντους. Ο Σέρβος σέντερ ήταν επιβλητικός για 3ο σερί παιχνίδι, παίρνοντας αυτή τη φορά όμως τεράστιες βοήθειες και από τους συμπαίκτες του. Αντίθετα για τους Μπλέιζερς ξεχώρισαν οι Λίλαρντ με 37 και Μακόλουμ με 22 πόντους, μη δείχνοντας όμως ικανοί σαν ομάδα να σταθεροποιήσουν τις αμυντικές τους επιδόσεις.

Παναγιώτης Θεοχάρης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *