Type to search

Κεντρική ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Ο Σέρχιο Αγκουέρο συμφωνεί να ενταχθεί στη Μπαρτσελόνα , με διετές συμβόλαιο !

Share

Ο Σέρχιο Αγκουέρο συμφώνησε να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα διετές συμβόλαιο, όταν λήξει η συμφωνία του με τη Μάντσεστερ Σίτι τον επόμενο μήνα. Η προτίμηση του επιθετικού ήταν να μετακομίσει στο Καμπ Νόου και έχει δεχτεί χαμηλότερο μισθό από ότι ήταν διαθέσιμος αλλού, αλλά θα λάβει μπόνους αν η ομάδα κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αγκουέρο, ο οποίος θα είναι 33 ετών όταν ξεκινήσει η επόμενη σεζόν, έχει προβληματιστεί κατά τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας από τραυματισμούς που τον έχουν περιορίσει σε 18 εμφανίσεις και τέσσερα γκολ.

Η Μπαρτσελόνα κλείνει επίσης την υπογραφή του πρώην επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μέμφις Ντεπάι, του οποίου το συμβόλαιο στη Λυών λήγει αυτό το καλοκαίρι. Ο Ντεπάι επιβεβαίωσε στους δικηγόρους του ότι θέλει να ενταχθεί στην ισπανική ομάδα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε συνέντευξη του, απέτισε φόρο τιμής στον Αγκουέρο, ο οποίος αποχωρεί από τη Σίτι ως σκόρερ ρεκόρ. Ο Αγκουέρο έπαιξε στην Ισπανία για την Ατλέτικο Μαδρίτης πριν μετακομίσει στην Πρέμιερ Λιγκ πριν από 10 χρόνια.

Γρηγόρης Καρυώτης .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *