Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Συγκινητικό αντίο του Κόντε στην Ίντερ

Share

Ο Αντόνιο Κόντε αποχαιρέτησε την Ίντερ, ευχαριστώντας όλους όσοι πρόσφεραν σε αυτή τη διετία ώστε να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος μετά απο αρκετά χρόνια.

Ο Αντόνιο Κόντε αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα την Ίντερ! Ο Ιταλός τεχνικός οδήγησε τους «νερατζούρι» στην κορυφή της Serie A μετά από 11 χρόνια εκθρονίζοντας την “Μεγάλη Κυρία”.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τι εκπληκτικό ταξίδι αυτά τα δυο χρόνια! Κάθε μέρα μεγαλώναμε περισσότερο, με περισσότερη δύναμη, αποφασιστικότητα, θέληση και θυσίες, καταφέρνοντας να σπάσουμε τη λογική της μετριότητας. Χωρίς δικαιολογίες, χωρίς άλλοθι, αλλά με δουλειά και αφoσίωση. Ολα αυτά σε συνδυασμό με σεβασμό και προπόνηση.

Ξαναφέραμε το πρωτάθλημα στην Ίντερ έπειτα από 11 χρόνια, αλλά πάνω απ ‘όλα, ξαναφέραμε την Ίντερ στη θέση που της αξίζει για την ιστορία και την παράδοσή της. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όποιον βοήθησε για να το κάνουμε πράξη. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, το τιμ, τον πρόεδρο, τη διοίκηση και όλοι τους ανθρώπους που μας βοήθησαν και μας υποστήριξαν αυτά τα δύο χρόνια. Θα ήθελα να πω στους οπαδούς της Ιντερ ότι σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλους λόγω της πανδημίας, αισθανόμαστε πάντα την υποστήριξη και την αγάπη τους.

Πάντα θα παίρνω μαζί μου την εικόνα του τίτλου. Ευχαριστώ»

Το όνομα του 51χρονου προπονητή ακούγεται έντονα για το πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης

Σταύρος Παγιατάκης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *