Type to search

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ράσφορντ: « Η δεύτερη θέση δεν σημαίνει τίποτα για κανέναν»

Share

Ο Μάρκους Ράσφορντ φανερά απογοητευμένος, μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, θέλησε να τονίσει την ανάγκη να επιστρέψει η ομάδα του στους τίτλους, με μια μηδενιστική προσέγγιση αναφορικά με την δεύτερη θέση.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν στον χθεσινό τελικό του Europa League  (26/5) από την Βιγιαρεάλ στην διαδικασία των πέναλτι (11-10) και ο Μάρκους Ράσφορντ δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευση του, για αυτήν την ήττα που αφήνει την ομάδα του για τέταρτη σερί σεζόν χωρίς τίτλο.

«Αυτό που νιώθουμε τώρα είναι πολύ δύσκολο να το εξηγήσω.  Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Δουλέψαμε τόσο σκληρά όλη τη σεζόν και αυτή ήταν η ευκαιρία να κερδίσουμε ένα τρόπαιο και δεν συνέβη. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την απογοήτευση μας, να κοιτάξουμε ξανά το παιχνίδι και να δούμε τι κάναμε λάθος. Η ομάδα δεν θα τα παρατήσει – δεν υπάρχει πιθανότητα. Ο προπονητής δεν θα μας επιτρέψει να τα παρατήσουμε. Θα έρθουμε την επόμενη σεζόν με μεγαλύτερα επιθυμία.

Πολλοί λένε ότι η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε κατήφορο και διάφορα τέτοια, αλλά για μένα έχουμε τα πάντα για να ανταγωνιστούμε στο υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει απλώς να το δείξουμε στον κόσμο και στους εαυτούς μας, να δείξουμε γιατί ανήκουμε στις κορυφαίες θέσεις και γιατί πρέπει να κερδίσουμε τους τελικούς.

Ωστόσο, Η δεύτερη θέση δεν μετράει για τίποτα. Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε το πρωτάθλημα, τερματίσαμε δεύτεροι. Δεν σημαίνει τίποτα. Η Βιγιαρεάλ κέρδισε το Europa League, τερματίσαμε δεύτεροι. Για εμάς δεν είναι τίποτα. Δεν θέλω ακούω ότι ήμασταν τόσο κοντά γιατί δεν σημαίνει τίποτα. Ένας νικητής, ένας ηττημένος. Σήμερα χάσαμε. Πρέπει να μάθουμε γιατί και να σιγουρευτούμε την επόμενη φορά ότι δεν θα χάσουμε», ήταν τα λόγια του νεαρού Αγγλου μεσοεπιθετικού.

Μιχάλης Παυλόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *