Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ

Παπαπέτρου: “Εξαιρετική σειρά απέναντι στην ΑΕΚ, έχουμε μαχητική ψυχή”

Share

Μετά την νίκη επί της ΑΕΚ και την πρόκριση στους τελικούς ο MVP του τέταρτου αγώνα της σειράς Ιωάννης Παπαπέτρου σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κούραση που υπάρχει, στην εξαιρετική σειρά απέναντι στην ΑΕΚ καθώς και στην μαχητική ψυχή του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά δήλωσε:

“Θέλω να συγχαρώ το κόουτς Αγγέλου και την ΑΕΚ, εξαιρετική σειρά για τον κόσμο. Να τους συγχαρώ για την μαχητικότητα τους. Παίκτες μεγαλύτεροι από μένα έδιναν το 100%, πραγματικά συγχαρητήρια. Το 3ο δεκάλεπτο μας πονά, μπαίνουμε χαλαρά, δεν είχαμε καλές επιθετικές επιλογές. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα επιθετικά. Σημαντικό παιχνίδι, σημαντική νίκη, είμαστε χαρούμενοι.

Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα με εμπειρία, καλοδουλεμένη, έπαιξαν με ψυχολογία μας κοίταξαν στα μάτια. Πρέπει να περιμένεις πως θα γίνουν δύσκολα ματς, το επίπεδο έχει ανέβει. Η ΑΕΚ, επίσης ο Προμηθέας και το Λαύριο, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Είμαστε σίγουροι πως δεν θα είναι εύκολο, δεν είναι δικαιολογία αλλά υπάρχει κούραση. Γυρνάω σπίτι και θέλω απλά να φάω και να κοιμηθώ.

Όσο παίζεις πρέπει να βελτιώνεσαι. Η ΑΕΚ μας αντιμετώπισε καλά, διάβασε καλά το ματς. Σε μερικά πράγματα δεν πήραμε σωστές αποφάσεις πρώτα απ’ όλα εγώ. Κάναμε λάθη στο πρώτο ημίχρονο η  ΑΕΚ έβαλε 13 πόντους στο transition. Όλα παίζουν ρόλο σε μια σειρά. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ δεν το λέω επειδή πρέπει να το πω, ήταν εξαιρετική σειρά αν ήμουν θεατής θα ήθελα να το δω.

Είμαστε μια οικογένεια, μένουμε στα εύκολα και στα δύσκολα. Από τον κ. Τριαντόπουλο, τον Αλβέρτη, τον Διαμαντίδη, μέχρι τον τελευταίο. Έχουμε μαχητική ψυχή, αφήνουμε τα πάντα στο παρκέ.

Όποιος και αν περάσει να είμαστε έτοιμοι. Έχω περίπου 40-50 ώρες ύπνο μέχρι εκείνο το παιχνίδι για να αναπληρώσω”.

Επιμέλεια: Καμζέλα Κατερίνα

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *