Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Ξάνθη-Παναιτολικός 2-1 : Το πρώτο λόγο η Ξάνθη , στα μπαράζ !

Share

Η Ξάνθη υποδέχτηκε στα Πηγάδια το Παναιτολικό , για το πρώτο σκέλος του μπαράζ για την άνοδο/παραμονή στη Super League 1 . Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Νίκος Βέργος έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Ντουάρτε μόλις στο 6′, που ήταν και σκορ ημιχρόνου . Στο 52′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Πάτρικ Έμπερτ , έπειτα από ασίστ του Σάββα Σιατραβάνη και στο 71′ θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους , κάνοντας την ανατροπή , με το Μπέκα Μικελτάτζε , έπειτα από ασίστ του Τζέρυ Σχρόγιεν . Η εικόνα της αναμέτρησης ήταν μοιρασμένη στη μέση , με τις δύο ομάδες να κυριαρχούν σε ένα ημίχρονο διαδοχικά . Το δεύτερο σκέλος των αγώνων μπαράζ , θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 30/05 , με γηπεδούχο το Παναιτολικό στο Αγρίνιο .

Ξάνθη(Μπάμπης Τεννές): Ίτσο,Πέτροβιτς(35′ Μικελτάντζε),Βέρκερ,Τζούρμαν,Παντελιάδης,Δημούτσος,Θυμιάνης(70′ Τεσίγια),Ντίνας(70′ Σρόϊχεν),Έμπερτ,Σιατραβάνης(87′ Στάθης),Παπάζογλου(87′ Καπνίδης)

Παναιτωλικός(Τραϊανός Δέλλας): Κνετ,Μανθάτης,Καρασαλίδης,Τσότσαλιτς,Περέιρα(86′ Βάντερσον),Ντίας,Εντιγκά(86′ Καρέλης),Μπαρμπόσα,Μεντόζα,(63′ Ταχάρ),Ντουάρτε(73′ Αριγίμπι),Βέργος(74′ Ματσόλα)

Γρηγόρης Καρυώτης .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *