Type to search

NBA Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA Playoffs: Αποτελέσματα και Highlights, 25/05

Share

Με 3 παιχνίδια συνεχίστηκε η 4η μέρα αγωνιστικής δράσης στο ΝΒΑ με τους Νετς, Λέικερς και Μάβερικς να παίρνουν σημαντικές νίκες.

Μπρούκλιν Νετς – Μπόστον Σέλτικς 130-108

Το 2-0 στην σειρά με τους Σέλτικς έκαναν οι Νετς επικρατώντας των αντιπάλων τους εύκολα με 130-108. Παίζοντας κατά διαστήματα εντυπωσιακό μπάσκετ, με ωραία κυκλοφορία της μπάλας και βγάζοντας εντυπωσιακές συνεργασίες οι Μπρούκλιν Νετς απέχουν μόλις 2 νίκες από τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας. Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους οι Ντουράντ με 26 πόντους και Χάρις με 25, έχοντας από κοντά τους Χάρντεν και Ίρβινγκ με 20 και 15 πόντους αντίστοιχα. Αντίθετα για τους Σέλτικς ξεχώρισαν οι Σμαρτ και Γουόκερ με 19 και 17 πόντους, ενώ ο πολύ άστοχος Τέιτουμ (9π. με 3/12 σουτ) αποχώρησε στα μέσα της 3ης περιόδου λόγω τραυματισμού στο μάτι.

Φοίνιξ Σανς – Λος Άντζελες Λέικερς 102-109

Break μέσα στο Φοίνιξ για τους Λέικερς, ισοφαρίζοντας την σειρά σε 1-1, ύστερα από την χθεσινοβραδινή νίκη επί των Σανς με 109-102. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Λιμνάνθρωπους ο Άντονι Ντέιβις με 34 πόντους, 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ, οδηγώντας παρέα με τον Λεμπρόν(23π., 4ρ., 9ασ.) τους Λέικερς σε μεγάλη νίκη. Στον αντίποδα, οι Σανς είχαν να διαχειριστούν τον τραυματισμό του Πολ, ο οποίος για ακόμα ένα ματς είχε περιορισμένες κινήσεις και πρωτοβουλίες. Αυτό οδήγησε να ηγηθούν πάλι οι Μπούκερ και Έιτον, οι οποίοι σημείωσαν 31 και 22 πόντους έκαστος, κάτι που όπως αποδείχθηκε όμως δεν ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους.

Λος Άντζελες Κλίπερς – Ντάλας Μάβερικς 121-127

2ο σερί διπλό για τους Μάβερικς επί των Κλίπερς με 127-121 μέσα στο Λος Άντζελες με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λούκα Ντόνσιτς και την άμυνα των Κλίπερς για ακόμα μία φορά να απογοητεύει. Ο Σλοβένος σούπερ σταρ πήρε την ομάδα του Ντάλας στις πλάτες του σημειώνοντας 39 πόντους με 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Από κοντά και οι Χάρνταγουει Τζούνιορ και Πορζίνγκις με 28 και 20 πόντους αντίστοιχα. Για τους Κλίπερς ξεχώρισαν οι Λέοναρντ με 41 και Τζορτζ με28 πόντους, με την άμυνα της ομάδας να παίρνει για ακόμα μία φορά κάτω από την βάση μη μπορώντας να περιορίσει τον Ντόνσιτς.

Παναγιώτης Θεοχάρης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *