Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιοκουμπάιτις: Και η Μπαρτσελόνα στο “κυνήγι” για την απόκτησή του

Share

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις έχει ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν με τη Ζαλγκίρις, και ήδη βρίσκεται στο “στόχαστρο” πολλών ομάδων, μεταξύ αυτών και της Μπαρτσελόνα. Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των “Καταλανών” για τον Λιθουανό γκαρντ.

Η Μπαρτσελόνα κινείται μεθοδικά για την απόκτηση του Λιθουανού γκαρντ της Ζαλγκίρις, Ρόκας Γιοκουμπάιτις. Το ενδιαφέρον των Καταλανών οφείλεται στην εξαιρετική σεζόν που κάνει ο Γιοκουμπάιτις (7 πόντους και 2.5 ασίστ μ.ο.) και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σάρας Γιασικεβίτσιους έπλεξε το εγκώμιο του Λιθουανού, συγκαταλέγοντάς τον στους κορυφαίους της Ευρώπης.

“Είναι ένας από τους παίκτες για τους οποίους ενδιαφερόμαστε . Κάποια στιγμή στο τέλος της σεζόν θα πρέπει να αποφασίσει. Δεν νομίζω ότι η Ζάλγκιρις είναι η μόνη ομάδα που τον θέλει. Είναι ένας από τους καλύτερους νέους παίκτες της Ευρώπης και νομίζω ότι πολλές ομάδες θα ενδιαφέρονταν γι’ αυτόν”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιασικεβίτσιους.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *