Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Αλλέγκρι και Ιντζάκι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Αντόνιο Κόντε

Share

Ο Αντόνιο Κόντε κατάφερε να οδηγήσει την Ίντερ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 11 χρόνια. Παρά το σπουδαίο αυτό επίτευγμα δεν είναι σαφές το αν θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην άκρη του πάγκου των πρωταθλητών.

Το μέλλον του Κόντε δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο. Ο Ιταλός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα για το αν θα συνεχίσει στην Ίντερ και την επόμενη σεζόν, με τον ίδιο να έχει θέσει κάποιος όρους όσον αφορά τους σημαντικότερους παίκτες του ρόστερ (Λαουτάρο – Λουκάκου). Ο Κόντε επιθυμεί την παραμονή των δυο σταρ της Ίντερ, ενώ η διοίκηση επιθυμεί την πώληση του Λαουτάρο (με ένα ποσό γύρω στο 80 εκατομμύρια ευρώ) και την μείωση των αποδοχών του Αντόνιο Κόντε (13 εκατομμύρια ευρώ ετησίως).

Όσο περισσότερο διαρκούν οι διαπραγματεύσεις, τόσο περισσότερους ανθρώπους εξετάζουν οι άνθρωποι των “νερατζούρι” για να αναλάβουν τη θέση του προπονητή. Δύο άνθρωποι που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Μασιμιλιάνο Αλλέγκρι και Σιμόνε Ιντζάκι.

Η περίπτωση του Σιμόνε Ιντζάκι είναι εφικτή καθώς ο Ιταλός δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του με τη Λάτσιο και έτσι οι φήμες γύρω από το όνομά του έχουν αρχίσει να αυξάνονται. Αντίθετα, ο Μασιμιλιάνο Αλλέγκρι θεωρείται αρκετά δύσκολη περίπτωση διότι ο ίδιος προτιμά τη Ρεάλ Μαδρίτης ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Γιουβέντους, την προηγούμενη ομάδα του Ιταλού τεχνικού.

 

Κωνσταντίνος Λυρίδης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *