Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Παναθηναϊκός : Ανακαινίσεις σε Λεωφόρο και Κορωπί

Share

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τελείωσαν και οι ιθύνοντες  του Παναθηναϊκού προετοιμάζονται για την νέα αγωνιστική περίοδο και στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησαν εργασίες ανακατασκευής και ανακαίνισης τόσο στο γήπεδο της Λεωφόρου όσο και στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί.

Στο ¨πράσινο” στρατόπεδο, αφού έκλεισε το ζήτημα του προπονητή με την πρόσληψη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος σηκώνει “μανίκια” από 1/6, ξεκίνησε και μία σειρά ανακαινίσεων στο γήπεδο και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Στο «Απόστολος Νικολαίδης» γίνεται ολική  ανακαίνιση του αγωνιστικού χώρου. Το γήπεδο έχει ήδη σκαφτεί σε βάθος 25 εκατοστών ώστε να τοποθετηθεί καινούργιο αποστραγγιστικό σύστημα και να αφαιρεθεί το προβληματικό υπόστρωμα. Επιπλέον θα τοποθετηθεί άμμος και στη συνέχεια ένας γεωπόνος από την Ιταλία θα κάνει την σπορά με στόχο να είναι έτοιμο εντός 45 ημερών.

Επίσης έγινε αγορά δεύτερου φωτιστικού σώματος από την Ολλανδία και καινούργιου εξοπλισμού συντήρησης που θα βρίσκεται μόνιμα στη Λεωφόρο.

Από την άλλη μεριά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, το πλαστικό γήπεδο μετατρέπεται σε φυσικό, ενώ γίνεται συντήρηση και στα άλλα δύο γήπεδα, καθώς και τοποθέτηση νέου αποστραγγιστικούΤο χορτάρι που θα τοποθετηθεί θα είναι παρόμοιο με αυτό του γηπέδου της Λεωφόρου, ώστε να έχει την ίδια αίσθηση για τους ποδοσφαιριστές, ενώ τέλος στο Κορωπί θα γίνει ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων και συγκεκριμένα στα αποδυτήρια, το ιατρείο και την κουζίνα.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *