Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΑΕΚ: «Δένει» τον Μπότο

Share

Νέο συμβόλαιο στον Γιάννη-Φοίβο Μπότο αναμένεται να δοθεί από την ΑΕΚ. Ο νεαρός χαφ θα κληθεί σύντομα να υπογράψει την επέκταση συνεργασίας, παρότι είναι «δεμένος» ως το 2023.

Η επιλογή της Γκο Αχέντ Ιγκλς δικαίωσε και την ΑΕΚ και την πλευρά του Μπότου. Ο 20χρονος χαφ, αποτέλεσε παίκτη-κλειδί στην άνοδο στην Ερεντιβίζιε, μετρώντας 24 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ.

Η ΑΕΚ παρακολουθώντας την πρόοδο του παίκτη και την ανταπόκρισή του σε ανώτερο επίπεδο, αναμένεται να τον καλέσει σύντομα, ώστε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές, παρά το γεγονός πως το υπάρχον λήγει το 2023.

Η ολλανδική ομάδα έχει εξασφαλίσει πως ο Μπότος θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ της, ενώ φαίνεται πως επιθυμεί να τον διατηρήσει είτε με εκ νέου δανεισμό, είτε με αγορά, για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα.

Από την πλευρά του παίκτη, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, υπάρχει πρόθεση να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της αγαπημένης του ομάδας και να προσπαθήσει να χτίσει σε αυτήν την καριέρα του. Σε κάθε περίπτωση, η επόμενη σεζόν αποτελεί μία ακόμα ευκαιρία να βελτιωθεί και να διεκδικήσει με αξιώσεις θέση στο ρόστερ της «Ένωσης».

 

Φάνης Τσοκανάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *