Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Κλειδώνουν» οι κλήσεις στην Εθνική από Πιτίνο

Share

Συνάντηση με τους στενούς του συνεργάτες αναμένεται να έχει ο Ρικ Πιτίνο τις επόμενες ώρες. Θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΕΟΚ και πιθανότατα θα βγάλει «λευκό» καπνό για τις κλήσεις στην προεπιλογή της Εθνικής εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά.

Σε τελικό στάδιο βρίσκεται ο σχεδιασμός της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ. Ο Ρικ Πιτίνο, που πλέον βρίσκεται Ελλάδα, παρακολουθεί τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και ετοιμάζεται μαζί με το γκρουπ των συνεργατών που αποτελείεται από τους Ηλίας Παπαθεοδώρου, Σωτήρη Μανωλόπουλου και Θανάση Σκουρτόπουλο, να προχωρήσει στην προεπιλογή της «επίσημης αγαπημένης».

Είναι γνωστό πως η προετοιμασία θα ξεκινήσει με αρκετές απουσίες, καθώς το «παρών»  θα δοθεί μόνο από τους παίκτες που έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Θεωρείται σίγουρο ο Βασίλης Σπανούλης θα κληθεί στο Προολυμπιακό τουρνουά, οπότε αν αποδεχτεί την πρόταση, θα επιστρέψει στην Εθνική μετά από έξι χρόνια. Από την άλλη πλευρά, οι Μπακς οδεύουν προς την πρόκριση, οπότε οι ελπίδες για συμμετοχή των αδερφών Αντετοκούνμπο είναι μηδαμινές.

Φάνης Τσοκανάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *