Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Απολαυστικός Αντετοκούνμπο και… με τη μπάλα στα πόδια: “Μπορώ να κάνω 300 ‘ποδαράκια’, ήθελα να παίζω ποδόσφαιρο και όχι μπάσκετ” (vid)

Share

Κέφια είχε κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα των Μπακς με τους Χιτ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος σε μια φάση του παιχνιδιού άρχισε να επιδεικνύει το ταλέντο του και στο… ποδόσφαιρο κάνοντας ποδαράκια. Μάλιστα, στη συνέντευξή του στο post-game εκμυστηρεύθηκε, μεταξύ άλλων, πως αυτό ήταν που ήθελε να κάνει από μικρός.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Εμείς θέσαμε τον ρυθμό, σουτάραμε από εκεί που θέλαμε και μπήκαν. Ξέραμε ότι θα σουτάραμε καλύτερα από το πρώτο ματς. Παίξαμε εκπληκτική άμυνα, είχαμε καλή κυκλοφορία, αλλά δεν θέλαμε να βγάλουμε πόδι μας από το γκάζι της άμυνας. Η επίθεση θα είναι εκεί. Στο πρώτο ματς ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ, οι πόντοι στη δεύτερη ευκαιρία. Δεν βάλαμε πολλά τρίποντα.

Στον δεύτερο αγώνα πετύχαμε τα τρίποντα, σε συνδυασμό με τα επιθετικά ριμπάουντ και τους πόντους που πετύχαμε κοντά στο καλάθι. Είναι σίγουρα μία καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, θα παίξουνε σκληρά σε όλο το ματς, εμείς πρέπει να μείνουμε ομάδα στην άμυνα. Αυτό μας έδωσε τη νίκη στο πρώτο ματς, αυτό μας έδωσε τη διαφορά στο δεύτερο. Στο Game 3 πρέπει να συνεχίζουμε να έχουμε αυτή τη σπιρτάδα στην άμυνά μας και θα είμαστε καλά“, δήλωσε αρχικά ο Έλληνας σούπερσταρ.

Και συνέχισε για τη δύναμη με την οποία παίζουν οι Χιτ: “Πολλοί θα επιχειρήσουν να με χτυπήσουν. Ειδικά το Μαϊάμι που χρησιμοποιεί τη δύναμη. Μπαίνεις στη ρακέτα, θα σε χτυπήσουν, πας για επιθετικό ριμπάουντ, θα σε χτυπήσουν. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος, να μείνω επιθετικός, να δημιουργώ καλές φάσεις και να το ξεπεράσω. Οι συμπαίκτες μου με προσέχουν. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε εμάς στο τρίτο παιχνίδι”.

Όσο για το ποδοσφαιρικό show: “Μπορώ να κάνω 300 ποδαράκια. Έπαιζα ποδόσφαιρο παλιότερα, αυτό ήθελα να κάνω, όχι να παίξω μπάσκετ”.

Τέλος, για τις διαφορές της φετινής με την περσινή σεζόν στην φούσκα του Ορλάντο: “Στη φούσκα ήμασταν μακριά από τις οικογένειές μας. Από το γήπεδο πηγαίναμε στο ξενοδοχείο και ξανά το ίδιο. Δεν είχαμε τον χρόνο να.. εκπαιδεύσουμε το μυαλό μας. Υπήρχε πίεση σε όλους, στους παίκτες, στις ομάδες. Ας το απολαύσουμε, γιατί κάποια στιγμή δεν θα μπορούμε να το κάνουμε. Αυτό βγάζει την πίεση, να ξέρω ότι πάω στο σπίτι και έχω κάνει τα πάντα όσο καλύτερα μπορώ. Την πίεση και το άγχος την κερδίζεις.

Αν δεν είσαι καλός σε αυτό που κάνεις, δεν τα έχεις. Φέτος μπορούμε να είμαστε κοντά στους φίλους μας, να κοιμόμαστε στο σπίτι μας να παίζουμε στην έδρα μας με κόσμο Το σπορ έχει πίεση και εμείς πρέπει να μάθουμε πως να ζήσουμε με αυτό και να το διασκεδάσουμε”.

 

Επιμέλεια: Αλέκος Χρυσικόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *