Type to search

NBA Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζαζ: Ο Μίτσελ νευρίασε με την απόφαση να μείνει εκτός Game 1 την τελευταία στιγμή

Share

Ο σταρ των Γιούτα Τζαζ, Ντόνοβαν Μίτσελ έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός από το πρώτο παιχνίδι απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις, κάτι που τον νευρίασε καθώς φαίνεται πως είχε ξεπεράσει το διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο που τον ταλαιπωρούσε. 

Οι Γιούτα Τζαζ ηττήθηκαν με 112-109 από τους Μέμφις Γκρίζλις στο Game 1 του πρώτου γύρου των πλέι-οφς της Δυτικής Περιφέρειας και απώλεσαν με το καλημέρα το πλεονέκτημα της έδρας.

Φαίνεται όμως πως το πρόβλημα δεν τελείωσε εκεί για τους μορμόνους, καθώς ο σταρ της ομάδας, Ντόνοβαν Μίτσελ έδειξε νευριασμένος για την αντιμετωπίση που έλαβε από τον Κουίνσι Σνάιντερ. Η ιστορία του 24χρονου γκαρντ ξεκινάει στις 16 Απριλίου όταν και έπαθε διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο. Από τότε δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι των Τζαζ και ακολουθεί μόνο πρόγραμμα αποθεραπείας. Ωστόσο τις τελευταίες τρεις μέρες έδειχνε να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς και η συμμετοχή του στον αγώνα με τους Γκρίζλις θεωρούνταν δεδομένη, με την Γιούτα να μην τον δηλώνει καν στη λίστα με τους αμφίβολους.

Η ανατροπή έγινε όμως στο shoutaround της Κυριακής, την ημέρα του αγώνα δηλαδή, με το προπονητικό επιτελείο να συμβουλεύει τον Μίτσελ να μείνει εκτός για λόγους προφύλαξης. Αυτό εξόργισε τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος νιώθει ενοχλημένος από την αργή ενημέρωση της ομάδας προς τον ίδιο. Ο προπονητήε του, Κουίνσι Σνάιντερ αναγνώρισε τον εκνευρισμό του 24χρονου και εξήρε το ανταγωνιστικό πνεύμα του. Ο Γκομπέρ από την μεριά του δεν θέλησε να πάρει θέση, λέγοντας πως αν το κάνει θα τον πιάσει πονοκέφαλος και απλώς ελπίζει να τον έχει δίπλα του στο επόμενο παιχνίδι.

Αινιγματικός ήταν και ο ίδιος ο Ντόνοβαν Μίτσελ σε tweet του μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα της Γιούτα: «Συγγνώμη σε όλους. Μακάρι να μπορούσα να πω περισσότερα. Θα είμαι εκεί έξω σύντομα».

Το μπαλάκι τώρα πέφτει και στον Ντουέιν Γουέιντ – μέτοχος των Τζαζ από τον Απρίλιο – ο οποίος θα κληθεί να μιλήσει με τον ενοχλημένο Μίτσελ, κάτι που θα συμβεί σύντομα καθώς βρίσκεται αυτή τη περίοδο στο Σολτ Λέικ. Ο θρύλος των Μαϊάμι Χιτ μπορεί να βοηθήσει τον νεαρό σταρ με την εμπειρία του στη διαχείρηση διάφορων τραυματισμών κατά τη διάρκεια της καριέρας του και να σβήσει την φωτιά πριν καν ανάψει.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *