Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανιώνιος: Δεν κατεβαίνει στην Super league 2

Share

Όπως έκανε γνωστό ο ΟΦ Ιεράπετρας θα βρίσκεται στην Super league 2, κάτι που σημαίνει πως ο Πανιώνιος δεν θα κατέβει στην δεύτερη τάξει κατηγορία.

Ο Πανιώνιος μετά τον υποβιβασμό του από την Super league δέχεταικαι δεύτερο χτύπημα καθώς δεν θα αγωνιστεί ούτε στην Super league 2 την επόμενη σεζόν. Ο ΟΦ Ιεράπετρας όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωση του ότι την σεζόν 2020/2021 θα βρίσκεται στην Super league 2 διότι ο Ιστορικός δεν θα κατέβει στην δεύτερη τάξει κατηγορία.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του ΟΦ Ιεράπετρας:

“Ο  ΟΦΙ  στην  Β  Εθνική  από  σήμερα  Δευτέρα  21-9-2020.

Ο  ΟΦΙ  στις  26  καλύτερες  ελληνικές  ομάδες. Δεν  μας  αρέσει  που  έπρεπε  μιά  ομάδα  που  γεννήθηκε  στην Σμύρνη  το  1890  να βουλιάξει  οικονομικά  για  να ανεβούμε. Δεν  μας  αρέσει  να βλέπουμε το Πανιώνιο με την ανατριχιαστική ιστορία του να κατρακυλάει  στις  ερασιτεχνικές κατηγορίες  για  να ανεβεί ο  ΟΦΙ. Ομως το δικαιούτο ο ΟΦΙ όταν πήρε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και δεν ανέβηκε κατηγορία επί της ουσίας. Μην λέμε πάλι τα ίδια. Συγχαρητήρια σε όλους, συγχαρητήρια στον κόσμο  μας, χωρίς  αυτόν τίποτα δεν θα συνέβαινε, συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, στην Διοίκηση, και  στους  πραγματικούς πρωταγωνιστές προπονητές και παίκτες. Ιστορική στιγμή για τον ΟΦΙ, ιστορική στιγμή για την Ιεράπετρα, ιστορική  στιγμή για  το Λασίθι”.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *