Type to search

ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Βλάχος: «Δεν μπορείς να ξεγράψεις τον Ολυμπιακό, στις δύσκολες στιγμές ξαναγεννιέται»

Share

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός λόγω της αισθητής μείωσης του μπάτζετ, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο ανταπεξήλθε στα προβλήματα που βρήκε μπροστά του, με αποτέλεσμα να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος στην Α1 Πόλο Ανδρών, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Θοδωρής Βλάχος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, ξεκίνησε με προβλήματα, έπρεπε να χαμηλώσουμε πολύ το μπάτζετ για να ανταπεξέλθουμε τα προβλήματα που προέκυψαν λόγω της πανδημίας. Εκεί η βοήθεια του κ.Μαρινάκη για μια ακόμα φορά ήταν καταλυτική, κάναμε την καλύτερη ομάδα που μπορούσε με αξιώσεις να κατακτήσει τους δυο εγχώριους τίτλους, και στο τέλος τα καταφέραμε άξια και με σχετική ευκολία να τους κατακτήσουμε και τους δυο και να έχουμε την ομάδα μας στις οκτώ καλύτερες της Ευρώπης και να διεκδικούμε μια θέση παραπάνω.

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός, ξεπερνάει πάντα τα προβλήματα, πάντα υπάρχουν οι άνθρωποι που θα δώσουν πνοή στον ερασιτέχνη, δεν μπορείς να ξεγράψεις τον Ολυμπιακό, στις δύσκολες στιγμές ξαναγεννιέται, και δημιουργεί μια μίνι αυτοκρατορία, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα».

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *