Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Μιλά με Μιλόγεβιτς η ΑΕΚ

Share

Σε συζητήσεις με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς προκειμένου να επέλθει συμφωνία για την τεχνική της ηγεσία βρίσκεται η ΑΕΚ, εν αναμονή των εξελίξεων με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ.

Σε τελικό στάδιο φαίνεται πως βρίσκεται η αναζήτηση προπονητή στην ΑΕΚ. Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ μπορεί να αποτελεί την πρώτη επιλογή της “Ένωσης”, προκειμένου να πάρει τα… κλειδιά του συλλόγου σε αγωνιστικό επίπεδο, η διοίκηση της ομάδας, όμως, συζητά και εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις προπονητών που θα μπορούσαν να καθίσουν στον προπονητικό θώκο των “κιτρινόμαυρων”.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί έντονα τις τελευταίες ημέρες και φαίνεται πως υπάρχουν εξελίξεις με την περίπτωση του είναι αυτό του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή είναι ελεύθερος εδώ και αρκετό καιρό και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα από την παρουσία του στον Πανιώνιο τη σεζόν 2016-17, χρονιά την οποία “εξαργύρωσε” με την επιστροφή του στη χώρα του για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα, τον οποίο και οδήγησε για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2018-19.

Τις τελευταίες ημέρες έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Μιλόγεβιτς και δεν αποκλείεται να προκριθεί εν τέλει η περίπτωση του, αν ναυαγήσει αυτή του Ρεμπρόφ.

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *