Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

Η φιέστα του Ιωνικού για την άνοδο στη Superleague 1![pics]

Share

Οι παίχτες του Ιωνικού γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Superleague 2 και την ταυτόχρονη άνοδο της ομάδας στην Superleague 1.

Ο Ιωνικός είναι και επίσημα στην Superleague 1, καθώς με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Superleague 2 εξασφάλισε και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Οι παίχτες και το τεχνικό τιμ γιόρτασαν αυτή την επιτυχία με την ψυχή τους. Καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Ιωνικός κατέβαλε τεράστια προσπάθεια και με απολογισμό 16 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 6 ήττες κατέκτησε την πρώτη θέση και την ευκαιρία για επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, έπειτα από 14 χρόνια.

Η φιέστα της ομάδας της Νίκαιας έλαβε χώρα σήμερα (23/5) με παίκτες, τιμ και φίλους της ομάδας να απολαμβάνουν τη χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Οι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν εντός του γηπέδου με την ομάδα να το απολαμβάνει ιδιαίτερα, Ωστόσο, το ευχάριστο κλίμα μεταφέρθηκε και εκτός γηπέδου όπου οι φίλοι της ομάδας περίμεναν τους πρωταθλητές έξω από το γήπεδο του Ιωνικού στην πλατεία, προκειμένου να αποθεώσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Αν και οι πανηγυρισμοί θα συνεχίσουν, το βάρος θα πέσει στην “επόμενη μέρα”, καθώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός ο σχεδιασμός της ομάδας, η οποία πλέον θα απολαμβάνει τα σαλόνια της Superleague 1.

Φωτογραφίες από την φιέστα του Ιωνικού Νικαίας

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *