Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούμαν: Αποχαιρέτησε του πάικτες της Μπαρτσελόνα, αβέβαιο το μέλλον του στην ομάδα

Share

Ο Ρόναλντ Κούμαν βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και συναντήθηκε με  ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο, όπου τους αποχαιρέτησε ευχόμενος καλό καλοκάιρι. 

Ή Μπαρτσελόνα επικράτησε χθες(22/05) εκτός έδρας με 1-0 της Ειμπάρ στην 38ή και τελευταία αγωνιστική της Λα Λίγκα,ολοκλήρωνοντας νικηφόρα την φετινή σεζόν.

Μια σεζόν οπού την βρήκε στην 3ή θέση, αφήνοντας την μακρία απο την κορυφή του Ισπανικού πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχή χρονιά. Παρότι κατάφερε να μην μείνει χωρίς άδεια χέρια η ομάδα του Κούμαν, κατακτώντας το Κύπελλο Ισπανίας κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, αυτό το -7 απο την κορυφή είναι κάτι που έχει προβληματίσει αρκετά τους ανθρώπους των <<μπλαούγκρανα>>, με τον Ισπανικό Τύπο να επιμένει πως σύντομα ο Ρόναλντ Κούμαν θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν απο τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, με απόφαση Τζουάν Λαπόρτα.

Έτσι σήμερα(23/05) ο Ολλάνδος τεχνικός συναντήθηκε στα γραφεία της ομάδας με τους ποδοσφαιρστές και το τεχνικό επιτελείο, ώστε να κάνει τον απολογισμό της σεζόν, αλλά και να τους ευχηθεί καλό καλοκαίρι, με την θέση του στον πάγκο και την νέα σεζόν να είναι πιο αβέβαιη απο ποτέ.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λυτρίβης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *