Type to search

Κεντρική ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σουάρες όπως…Βίγια

Share

Μία μόλις χρονιά μετά την φυγή του από την Μπαρτσελόνα, ο Λουίς Σουάρες κατακτά το πρωτάθλημα με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το ίδιο ακριβώς που είχε κάνει και ο Βίγια το 2013.

Η Ατλέτικο μπορεί να…καρδιοχτύπησε για λίγα λεπτά απέναντι στην Βαγιαδολίδ, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή με τον Λουίς Σουάρες να σκοράρει το νικητήριο γκολ, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και να της χαρίζει το τρόπαιο της πρωταθλήτριας.

Ο πρώην “μπλαουγκράνα” μετακόμισε το καλοκαίρι στην Μαδρίτη για χάρη της Ατλέτικο, αφήνοντας πίσω του το τεταμένο κλίμα στο Καμπ Νου. Μετά το τέλος του αγώνα ενάντια στην Βαγιαδολίδ, εμφανίστηκε φανερά συγκινημένος, με δάκρυα στα μάτια και στάθηκε στην εμπιστοσύνη, που δεν του έδειξε η Μπαρτσελόνα, όταν ο Κούμαν τον άφησε εκτός πλάνων.

Με το κατόρθωμά του, γίνεται ο δεύτερος που αφήνει την ομάδα της Βαρκελώνης για χάρη των “ροχιμπλάνκος” και κατακτά πρωτάθλημα με αυτούς. Πιο συγκεκριμένα, ο Νταβίντ Βίγια το 2013 άνοιξε τον “δρόμο” με ακριβώς τον ίδιο τρόπο και υπό την ηγεσία του ίδιου προπονητή, Ντιέγκο Σιμέονε.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Μουστακάτου

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *