Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Κόντρα δικεφάλων στον τελικό

Share

 Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του επί του Φιλίππου Βέροιας θα βρει την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ένωση κέρδισε τον Διομήδη Άργους με 34-25 στον δικό της ημιτελικό και θα διεκδικήσει το 4ο τρόπαιο της ιστορίας της.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, όμως οι Αργίτες ισορρόπησαν το ματς λίγο πριν τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου φέρνοντας το σκορ στο 5-5. Καμία ομάδα δε μπόρεσε να αποσπαστεί με διαφορά ασφαλείας και το μπραντεφέρ συνεχίστηκε μέχρι και το 12-12. Στο 20ο λεπτό βγήκαν εκτός με δίλεπτη αποβολή οι Μπόσκος και Παπαντωνόπουλος. Οι κιτρινόμαυροι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή και προηγήθηκαν με διαφορά 3 τερμάτων (15-12), τη μεγαλύτερη στο πρώτο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι μείωναν και η ΑΕΚ αποκαθιστούσε το +3 ως το τέλος. Σε αυτό συνέβαλε κι ο Μπάουερ με την απόκρουσή του σε πέναλτι του Μπόσκου σε νεκρό χρόνο.

Παρά το προβάδισμα που έφτασε και τα 4 τέρματα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, το ματς είχε ακόμα ζωή. Η ομάδα του Γιώργου Χαλκίδη πλησίασε στο ένα γκολ τόσο στο 38’ όσο και στο 42’. Μετά όμως η ΑΕΚ αποφάσισε να μη δώσει άλλα περιθώρια και άρχισε να ξεμακραίνει, καθαρίζοντας το ματς τελικά με 34-25.

 

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Μπάουερ, Γιάντσα, Αραμπατζής 3, Τζηράς 3, Δομπρής 3, Νικολαΐδης Κοσανοβιτς, Μυλωνάς 2, Κοτσιώνης, Λέμος 8, Παπαδιονυσίου 1, Νούιτς, Αραπακόπουλος 3, Μπουνέτα 3, Καλόμοιρος, Κεδέρης 8.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Χαλκίδης): Τζίμπουλας 2, Μαρκατάτος, Κρεμαστιώτης 1, Τσιγαρίδας 4, Παπαδημητρίου, Παπαντωνόπουλος, Τσαμουρίδης 2, Χόγκας 2, Μπόσκος 8, Χαντέλης 3, Σιατιρλής, Μάνθος 3, Κωστούλας, Αναγνωστόπουλος, Μούγιτς, Ρούμπος – Λινός.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος – Πατιός

Δίλεπτα: 5-5

Πέναλτι: 3/3 – 1/3

 

Επιμέλεια:  Γιώργος Διαλυνάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *