Type to search

BETREVIEW NBA Κεντρική ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προτάσεις 22-5: Να ξεχωρίσουν οι άντρες από τα παιδιά

Share

Μετά το ταμείο της τελευταίας φοράς επιστρέψαμε και λέμε να κάνουμε μια μίξη επιλογών από La Liga κι ΝΒΑ. Στη χώρα των ταυρομαχιών η δράση κορυφώνεται και κόβει την ανάσα, ενώ στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ανοίγει ο χορός των playoffs και «σφίγγουν τα γάλατα» όπως θα έλεγε και ο Μάκης Δενδρινός

 

Γιάννης Αργυρόπουλος:

Αν μου έλεγε κάποιος που αξίζει να ποντάρεις τα λεφτά σου…. θα του έλεγα στις τελευταίες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων. Λογικό μπετ , και ας το χάσω. Τα σωστά πονταρίσματα είναι και εκείνα που λες έπρεπε να παιχτούν και παίχτηκαν , αν έχουμε και τύχη θα πάμε και ταμείο.

Έτσι τελευταία αγωνιστική στην Ισπανία( La liga) το ενδιαφέρον δεν μονοπωλεί και αυτό μας ενθουσιάζει σαν δημοσιογράφους αλλά και ως στοιχηματικούς παίχτες.

Ατλέτικο Μαδρίτης (83β) και Ρέαλ Μαδρίτης (81β) αντιμετωπίζουν αντίστοιχα Βαγιαδολίδ και Βιγιαρεάλ. Μα και οι τέσσερις ομάδες έχουν βαθμολογικά κίνητρα.

Βαγιαδολίδ – Ατλέτικο Μαδρίτης: O θάνατος σου, η ζωή μου.

VIGO, SPAIN – OCTOBER 17: Diego Pablo ‘Cholo’ Simeone of Atletico de Madrid reacts during the La Liga Santander match between RC Celta and Atletico de Madrid at Abanca Balaidos Stadium on October 17, 2020 in Vigo, Spain. Football Stadiums around Europe remain empty due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in fixtures being played behind closed doors. (Photo by Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images)

Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο την νίκη για να έχουν ελπίδες παραμονής ενώ οι ‘’ροχιμπλάνκος’’ με νίκη κατακτούν το 11ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους. Ανοιχτό παιχνίδι προβλέπω. Ματς φωτιά. Θα έχει περισσότερο ψωμί στο live εννοείται …

Πρόταση: 2 & OVER 2.5 στο 1.90 (Bet365)

 

Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ: Ελπίδα μέχρι τέλους…

Η Ρεάλ θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει και την γκέλα της Ατλέτικο για να κερδίσει τον τίτλο στην τελευταία στροφή. Από την άλλη τα ‘’κίτρινο υποβρύχιο’’ έχει μπροστά τους έναν τελικό Europa League , και αν το κατακτήσουν η επόμενη χρονιά θα το βρει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε θεωρώ πως ο Έμερι θα κάνει το απαραίτητο ροτέισον και οι παίχτες δεν θα βάλουν τα πόδια τους στην φωτιά.

Πρόταση: 1 & OVER 2.5 στο 1.80 (Bet365)

 

Γιώργος Διαλυνάς: ΔΕΝ έβαλα μυαλό και ήρθα με μπόλικα μπασκετικά «καλούδια». Πάμε να κάνουμε μια μικρή αποκωδικοποίηση των επιλογών.

 

Μιλγουόκι Μπακς – Μαϊάμι Χιτ: Φόβος για σημείο, πίστη στα ειδικά

Μπακς και Χιτ κοντράρονται ξανά, αυτή τη φορά ένα γύρο νωρίτερα απ’ ότι στο περσινό bubble. Τα «ελάφια» σίγουρα αναβάθμισαν το ρόστερ με την απόκτηση του Τζρου Χόλιντεϊ, του Μπόμπι Πόρτις και του Πι Τζέι Τάκερ, παρά το φιάσκο με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Οι Χιτ έχουν τον ίδιο κορμό με πέρυσι, ενώ θα παραταχθούν χωρίς τον Βίκτορ Ολαντίπο που ενδέχεται να χάσει και την επόμενη σεζόν με τραυματισμό.

Θα πέσουν όλοι πάνω στο Γιάννη γι’ αυτό και ΔΕΝ επιλέγω το OVER 28.5 πόντους. Αντ’ αυτού θα τον αποφύγω τελείως και θα μοιράσω την μπάλα. Έχουμε 3 επιλογές στο «Φτιάξε αγορά».

  • Τζρου Χόλιντεϊ 7+ ασίστ: Ο πόιντ γκαρντ του Γιάννη φημίζεται για την οξυδέρκειά του και την οικονομία στις προσπάθειες. Μπορεί λοιπόν να βρει τον αμαρκάριστο παίκτη από τα double team πάνω στον Greek Freak, αλλά και να τον τροφοδοτήσει αν κι εφόσον μείνει ελεύθερος.
  • Τζίμι Μπάτλερ 25+ πόντους: Ο Τζίμι «buckets» έχει δουλέψει πολύ για την post season κι έχει δει αμέτρητες ώρες βίντεο όπως είπε. Θα ξέρει να κινηθεί με, και κυρίως χωρίς τη μπάλα για βρει χώρο και τρόποο για να δράσει φορτώνοντας το καλάθι με πόντους. Η επιλογή όμως ενέχει ρίσκο
  • Μπαμ Αντεμπάγιο OVER5 Πόντοι και ασίστ συνδυαστικά: Ο Αντεμπάγιο είναι ο πυλώνας κάτω από το καλάθι, Όμως δε σκοράρει μόνο. Κατεβάζει ριμπάουντ με εξαιρετικό ρυθμό, ενώ χειρίζεται καλά την μπάλα και μπορεί να μοιράσει παιχνίδι. Ο Τζίμι και οι Ακροβολισμένοι Τάιλερ Χίρο, Ντάνκαν Ρόμπινσον, αλλά και ο Γκόραν Ντράγκιτς απλά χρειάζεται να βρεθούν στο σωστό σημείο και τα υπόλοιπα η λογική λέει ότι θα γίνουν. Έναλλακτική επιλογή είναι το double double του παίχτη.

Απόδοση συνδυασμού 3αδας 5.50 (Bet365)

 

Κλίπερς- Μάβερικς: Ο συνήθης κι ο ασυνήθης ύποπτος

 

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι το βαρόμετρο των Μαβς, λειτουργώντας σαν τον Ράσελ Γουέστμπρουκ με πληθωρική παρουσία στο παρκέ. Το triple double μπορεί να δίνει 4.50 και να αξίζει, απλώς το φοβάμαι οριακά. Έτσι έχουμε μια δυάδα λίγο αλλαγμένη:

  • Λούκα Ντόντσιτς double double ως κάπως πιο safe από το ενδεχόμενο διψήφιου αριθμού σε 3 στατιστικές κατηγορίες και
  • Νικολάς Μπατούμ 5+ πόντοι: Εδώ το σκεπτικό και τα πράγματα είναι απλά. Ο Μπατούμ είναι πια ρολίστας πολυτελείας και κάνει τα πάντα εκτός σκοραρίσματος. Όμως πιθανό είναι να βρεθεί ξεμαρκάριστος για κάποια σουτ οι drive, ή να κερδίσει μερικά φάουλ.

Απόδοση συνδυασμού δυάδας 2.50 (Bet365)

 

Και για το τέλος 2 μονά:

 

  • Νίκη των Μπρούκλιν Νετς με χάντικαπ -7.5: Ο Τζέιλεν Μπράουν είναι off και ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς δεν προπονήθηκε εχθές, που σημαίνει ότι Τζέισον Τέιτουμ και Κέμπα Γουόκερ κυρίως καλούνται να σηκώσουν το βάρος, πράγμα καθόλου εύκολο με ένα Μπρούκλιν με μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος. Η τελική έκταση της διαφοράς μπορεί να είναι και διπλάσια

Απόδοση 1.90 (Bet365)

                

  • Καρμέλο Άντονι 2 ή περισσότερα τρίποντα: Ο Μέλο απλά να κάνει αυτό που ξέρει, να απελευθερώνεται από τα σκρινς και να σουτάρει. Αν ευστοχεί κσι σε τρελά μαρκαρισμένα όπως παλαότερα, ακόμη καλύτερα. Ενδεχομένως αξίζει και το 3 ή περισσότερα με απόδοση 2.50. Θα επιμείνω όμως στα 2+ για περισσότερη ασφάλεια.

Απόδοση 1.50 (Bet365)

 

Vamooooos!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *